Klachtenregeling

Klantenservice

Klachtenregeling

Wij besteden veel zorg en aandacht aan het maken van jouw bestelling. Het kan desondanks voorkomen dat je een probleem ervaart. Mocht dit zo zijn, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. Wij zullen je zo goed mogelijk proberen te helpen met het oplossen van het probleem. Klachten worden doorgaans binnen 14 dagen afgehandeld. De afhandeling van een klacht gebeurt altijd schriftelijk.

Mocht het ondanks de voorzorgsmaatregelen die wij nemen gebeuren dat je een beschadigd product hebt ontvangen, stuur dan zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen 7 werkdagen een mail naar [email protected] of via onderstaand contactformulier. Beschrijf in de mail zo specifiek mogelijk hoe je het product hebt ontvangen en stuur enkele foto’s van de beschadiging mee. Vergeet niet je ordernummer te vermelden. Nadat wij je mail met foto’s hebben ontvangen en wij deze hebben beoordeeld, proberen we je zo spoedig mogelijk een nieuw product te leveren. Deze wordt binnen 7 werkdagen bezorgd. Het beschadigd product moet in overleg met ons (franco) geretourneerd worden. Op schade ontstaan door foutief gebruik of toepassing van het product is geen garantie van toepassing.

Klachten dien je dus eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar [email protected] of via onderstaand contactformulier. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om het geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR-platform van de Europese Commissie. Dit ODR-platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

Contact

  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: jpg, jpeg, jpg, jpeg, png, png, gif, gif, pdf, pdf, Max. bestandsgrootte: 128 MB, Max. aantal bestanden: 12.
    De waardering van www.wallcatcher.com bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 652 reviews.

    TEXTIEL IN FRAME: TWEEDE DOEK GRATIS

    TWEEDE DOEK GRATIS!!