Klantenservice

Veelgestelde vragen

Op welke materialen zijn de WallCatchers beschikbaar?

Onze WallCatchers zijn beschikbaar op veelzijdige materialen waaronder op Acrylglas, Akoestisch paneel, Canvas, Dibond, Geborsteld Aluminium, Hout, Metaal, Poster, Textiel in frame en Textielposters. Voor meer informatie kun je kijken bij ‘materialen’.

In welk land worden jullie WallCatchers geproduceerd?

Onze producten zijn van Nederlands fabrikaat en met veel zorg en liefde geproduceerd. Je koopt dus een echt Nederlands product!

Wat moet ik doen als het producten is beschadigd?

Wanneer het product bij ontvangst beschadigd blijkt te zijn, neem dan binnen 7 werkdagen contact met ons op via [email protected] of via een contactformulier. Beschrijf je klacht zo specifiek mogelijk en stuur enkele foto’s van de beschadiging mee. Nadat wij je mail met foto’s hebben ontvangen en wij deze hebben beoordeeld, proberen we je zo spoedig mogelijk een nieuw product te leveren. Deze wordt binnen 7 werkdagen bezorgd. Het beschadigd product moet in overleg met ons (franco) geretourneerd worden. Op schade ontstaan door foutief gebruik of toepassing van het product is geen garantie van toepassing. Voor meer informatie kun je kijken bij ‘klachtenregeling’.

Kan ik retourneren en mijn geld terug ontvangen?

Als het product niet aan jouw wensen voldoet kun je het binnen de wettelijke herroepingsperiode van 14 dagen aan ons retourneren. Je krijgt dan ook het gehele aankoopbedrag terug gestort. Betreft de order een speciaal op maat gemaakt product, dus je hebt een eigen afbeelding en/of afmetingen aangedragen, dan kun je deze niet retourneren. Voor meer informatie kun je kijken bij ‘retourneren’.

Wat is de levertijd ?

Wij streven ernaar onze producten binnen 5 werkdagen bij jou te leveren. Bestellingen via onze website worden door koeriersdiensten geleverd.

Is het mogelijk een andere afbeelding, formaat, afmeting of materiaal te leveren dan dat er op de site staat?

Heb je iets in gedachten dat niet op onze site staat, neem dan gerust contact op via [email protected], zodat wij met jou de mogelijkheden kunnen bespreken. Suggesties, eigen creaties en tips vinden wij leuk en zijn altijd welkom!

Is het mogelijk een WallCatcher zonder boorgaten te leveren?

Ja! Het is mogelijk het product zonder boorgaten te leveren. In het bestelproces wordt dit aangegeven bij het kiezen van het ophangsysteem.

Is het mogelijk om een WallCatcher op mijn muur te laten visualiseren?

Uiteraard is dit mogelijk! Je kunt via onze contactpagina een foto van jouw ruimte met de desbetreffende muur opsturen, zodat wij één of meerdere potentiele WallCatchers op jouw muur kunnen plaatsen. Vergeet je niet aan te geven aan welke WallCatchers en welke afmetingen je zat te denken? Een sfeerbeeld van jouw muur kost €19,95 (maximaal twee WallCatchers), hiervoor ontvang je na jouw mail een factuur. Na ontvangst van betaling zorgen wij ervoor dat je binnen drie werkdagen jouw sfeerbeeld per mail retour krijgt.

Hoe hang ik mijn WallCatcher op?

Voor het ophangen van jouw WallCatcher vind je op onze website instructies over het ophangen, kijk hiervoor bij ‘ophangsystemen’.

Kan ik mijn bestelling volgen?

Indien de bestelling is verzonden, ontvang je zo spoedig mogelijk een e-mail met de track en trace code. Met deze code kan je de zending volgen en achterhalen wat het verwachte bezorgmoment is.

Welke betaalmethoden worden er geaccepteerd door WallCatcher.com?

In onze webshop is het mogelijk om te betalen met behulp van de onderstaande betaalmethoden:

  • IDeal
  • PayPal
  • VISA
  • Mastercard
  • American Express
  • Bancontact
  • Giropay
  • SOFORT Banking
Zijn de prijzen op de website inclusief of exclusief btw?

Alle prijzen op de website zijn inclusief btw.

Verzenden jullie ook WallCatchers naar het buitenland?

Wij versturen kosteloos jouw bestelling naar België en Duitsland. In overleg kunnen wij jouw bestelling ook verzenden naar een ander gewenst land. Geef dit vervolgens aan bij de opmerkingen van jouw bestelling, zodat wij hier rekening mee kunnen houden. Houd er rekening mee dat het verzenden van jouw bestelling naar een ander land dan Nederland, België en Duitsland extra verzendkosten bedraagt. Hiervoor ontvang je via de mail een factuur.

Wat zijn de verzendkosten?

De verzendkosten binnen Nederland, België en Duitsland zijn gratis! Voor het verzenden naar een ander gewenst land rekenen wij wel verzendkosten. Wil je verzenden buiten Nederland, België en Duitsland? Neem dan contact met ons op voor een offerte. 

Werken jullie ook samen met resellers?

Ja! Wij zijn een ideale aanvulling op jouw assortiment en bieden interessante voordelen. Voor een bestelling of meer informatie kun je een mail sturen naar [email protected]. Voor meer informatie kun je kijken bij ‘resellers’.

De waardering van www.wallcatcher.com bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 214 reviews.