Ophangsystemen

Ophangsystemen

Afstandhouders

Met de RVS afstandhouders bevestig je het paneel op een afstand van 15 mm aan de muur. Het paneel komt los van de wand waardoor het lijkt alsof jouw WallCatcher zweeft.

Wil jij de wanddecoratie buiten ophangen? Gebruik dan de RVS afstandhouders om jouw muurdecoratie in de tuin of onder de overkapping op te hangen.

Wanneer je kiest voor de RVS afstandhouders, dan wordt de plaat geleverd met vier boorgaten in de hoeken van de plaat. Let er bij het aandraaien op dat je de plaat niet beschadigd.

Akoestisch paneel

Het Akoestisch paneel wordt geleverd in een aluminium frame welke voor jou al in elkaar gezet is. Naast het paneel en het frame wordt ook het ophangsysteem meegeleverd. Het Akoestische paneel komt door een ophangplaat iets van de wand te hangen waardoor je extra demping krijgt door de luchtspouw. Klik hier voor de montage instructie.
akoestisch paneel staand

Blind ophangsysteem

Laat je WallCatcher echt tot leven komen en creëren een 3D effect door te kiezen voor een Blind ophangsysteem. Je bevestigd het sterke aluminium Blind ophangsysteem aan de gladde oppervlak van je paneel en vervolgens hang je het gemakkelijk op aan de wand. Het frame is aan de oppervlakte behandeld om het metaal van een oxidelaag te voorzien. De behandeling gebeurt door middel van een elektrolytische behandeling, deze behandeling wordt anodiseren genoemd. Het frame is door de behandeling hard, poreus en slijtvast. Het vierkante frame is voorzien van hoekstukken om het draagoppervlak te spreiden. De profieldikte is 1,8 centimeter en heeft dubbelzijdig tape om ervoor te zorgen dat je het profiel aan het paneel vast kunt plakken. Het Blind ophangsysteem hang je aan de muur met de bijgeleverde wandhanger. De wandhanger dien je te bevestigen aan de muur. De wandhangers ontvang je bij de bestelling, exclusief schroeven en pluggen. Kies je voor een licht gekleurde afbeelding op acrylglas in combinatie met een Blind ophangsysteem, houd er dan rekening mee dat bij veel lichtinval in een ruimte het acrylglas kan doorschijnen. Hierdoor kan het Blind ophangsysteem, die aan de achterkant van het acrylglas is bevestigd, licht zichtbaar worden. Het blind ophangsysteem wordt los van jouw WallCatcher bezorgd. Het kan dus zijn dat jouw WallCatcher en het ophangsysteem niet op dezelfde dag worden geleverd, maar wel binnen 5 werkdagen. Klik hier voor de montage instructie.
Blind ophangsysteem voor het ophangen van wanddecoratie

Canvas

Het Canvasdoek wordt aangeleverd op een stevig houten frame van 18 mm dik, welke met spielaten gespannen is. Dit wordt gedaan om het voor jou gemakkelijker te maken en om de maximale controle over de kwaliteit te behouden.

Jouw WallCatcher op Canvas kun je ophangen met het gratis onzichtbare ophangsysteem. Het onzichtbare ophangsysteem bevestig je aan de achterzijde van het frame, hiermee hang je het canvas altijd recht aan de muur.

Ophangsysteem, tanthanger

Metaal ophangsysteem

Bestel je een WallCatcher op een metalen plaat, dan wordt deze standaard geleverd met een stevig frame aan de achterzijde. Hiermee kan hij direct opgehangen worden. Dit systeem heeft hetzelfde effect als een blind ophangsysteem, waardoor het lijkt alsof je WallCatcher zweeft.

Ophangplaat

Gemakkelijk en snel hang jij jouw WallCatcher op middels een zelfklevende metalen ophangplaat. Je creëert met de ophangplaat een 3D effect waardoor jouw WallCatcher tot leven komt. De vierkanten ophangplaat heeft een dikte van 1 millimeter en is gemaakt van verzinkt staal. Door het dubbelzijdige tape blijft het paneel aan de ophangplaat vast plakken, met één schroef kun je het paneel aan de muur ophangen. De ophangplaat wordt geleverd met twee afstandshouders die ervoor zorgen dat het paneel recht op de muur hangt op ongeveer 5 millimeter afstand. Verder wordt de ophangplaat als complete set geleverd, hier zit ook een muurhaak, een plug en een schroef bij. Klik hier voor de montage instructie.

Ophangplaat voor het ophangen van wanddecoratie

Textiel in Frame

De WallCatcher wordt geprint op een polyesterdoek en is voorzien van een peesconfectie (dit is een speciale strip) voor het eenvoudig aanbrengen en wisselen van het textiel in het frame. Het doek is niet kwetsbaar door de veerkracht van het gespannen doek, dit is een groot voordeel bij het ophangen in verschillende ruimtes.

Een stevig aluminium frame dat op maat is gemaakt wordt samen met het doek geleverd.

Met behulp van de handleiding kun je het frame eenvoudig zelf monteren. Zodra het frame op de muur is bevestigd, span je het doek in het frame. Klik hier voor de montage instructie.

Textiel in frame voor aan de wand

Muurcirkel standaard

Zet je trendy wandcirkel gemakkelijk en snel in de standaard op een kast, boekenplank of ergens anders. Met deze houten standaard geef je de muurcirkel een fijn plekje en creëer je een échte eyecatcher voor kantoor, huis of horecagelegenheid.

muurcirkel standaard

Zijgriphouders

De zijgriphouders bevestig je op de zijkanten van de wandcirkel op een afstand van 15 mm aan de muur. De muurcirkel komt los van de wand waardoor het lijkt alsof jouw WallCatcher zweeft.

Wil je een wandcirkel buiten ophangen? Gebruik dan de zijgriphouders om jouw muurcirkel in de tuin of onder de overkapping op te hangen.

Zijgriphouders
De waardering van www.wallcatcher.com bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 648 reviews.

TEXTIEL IN FRAME: TWEEDE DOEK GRATIS

TWEEDE DOEK GRATIS!!