Muurdecoratie met eigen afbeelding

Vanaf: 19,00

Muurdecoratie met eigen afbeelding. Hang nu je favoriete foto, sfeerbeeld of logo aan de muur dat gemaakt is op één van onze luxe materialen. Laat je iedere keer weer meeslepen aan die fijne herinneringen! Upload hier je foto en wij regelen de rest. Graag ontvangen wij de aangeleverde bestanden in hoge resolutie, dit betekent dat het een scherpe en duidelijke  foto moet zijn.

Foto Uploaden
Wissen

Beschrijving

Muurdecoratie met eigen afbeelding. Wanddecoratie met eigen foto. Wil jij een custom made wanddecoratie op een luxe materiaal in je interieur? Dan is dit je unieke kans. Zoek je eigen afbeelding die niemand heeft of laat je mooiste herinneringen schitteren aan de muur om weer dat fijne gevoel te krijgen wanneer je naar de wanddecoratie kijkt. Je kunt een eigen foto of ontwerp aanleveren op deze pagina. Dit kun je doen door het bestand te uploaden op deze pagina of door ons te mailen met het bestand en jouw wensen. Voordat wij jouw bestand op de door jouw gekozen materiaal gaan maken sturen wij een voorbeeld hoe het eindresultaat zal worden, op deze mail ontvangen wij graag een bevestiging van jou. Er zijn twee dingen waar je goed op moet letten:
1. Stuur een bestand met een hoge resolutie, dit betekent dat het een originele, scherpe en duidelijke  foto moet zijn.
2. Houd rekening met auteursrecht op de afbeeldingen. Het is niet toegestaan om een afbeelding van iemand anders te laten produceren. Wij gaan er vanuit dat je hier rekening mee houdt. Het is de verantwoordelijkheid voor diegene die het bestand upload.

Perfect om de mooiste herinneringen aan de muur van je woonkamer, slaapkamer of kantoor te decoreren.

Extra informatie

Materiaal

Acrylglas, Behangsticker, Dibond, Forex, Geborsteld Aluminium, Multiplex (Hout), Tuinposter

Afmeting

30×20, 45×30, 60×40, 75×50, 90×60, 105×70, 120×80, 130×97,5, 150×100, 180×120, 225×150, 255×170, 300×200

Formaat

Liggend

Kleur

Blauw, Bruin, Geel, Grijs, Groen, Rood, Wit, Zwart, Zwart/wit

Thema

Natuur