Amandelbloesem – Vincent van Gogh

Vanaf: 21,85

Amandelbloesem van Vincent van Gogh. Dit unieke meesterwerk van Hollands grootste schilder kun jij laten schitteren op jouw muur. Het kunstwerk is ideaal om een muur mee op te vrolijken, binnen een handomdraai blaas je een nieuw leven in woonkamer, keuken, slaapkamer, kantoor of horecagelegenheid.

Wissen

Amandelbloesem van Vincent van Gogh. Het lievelingsonderwerp van Van Gogh waren grote bloeiende takken tegen een blauwe lucht. Van Gogh liet zich inspireren door de Japanse prentkunst. Dit kun je onder andere herkennen door de scherpe omlijningen in de vormen van het kunstwerk. De amandelboom bloeit al vroeg in het jaar en staat symbool voor nieuw leven. Van Gogh gaf dit schilderij cadeau aan zijn broer Theo en zijn vrouw Jo, die een zoon hadden gekregen: Vincent Willem.

De kleur blauw doet het altijd goed in een interieur, combineer de blauwtinten met je andere woonaccessoires en geef jouw vertrek nieuwe look. Kies het kunstwerk op één van onze luxe materialen en maak het oude meesterwerk levensecht.

Indien gewenst kunnen de kunstwerken op basis van de originele afmeting geschaald worden, neem hiervoor contact met ons op. Creëer op jouw muur een échte eyecatcher!

Al onze kunstwerken zijn van hoge kwaliteit waardoor je altijd een scherp resultaat aan jouw wand hebt hangen. Ben je opzoek bent naar een moderne of industriële inrichting of juist naar prints voor een eigentijdse uitstraling? Dit schilderij past in iedere woning, horecagelegenheid of bedrijfspand. Maak jouw muur uniek door deze geweldige Oude Meesterwerk aan de wand te hangen. Laat jouw kunstwerk met zorg en liefde in Nederland op de door jouw gekozen luxe materiaal geproduceerd!

Extra informatie

Materiaal

Acrylglas, Akoestisch Paneel, Canvas, Dibond, Geborsteld Aluminium, Hout, Metaal, Poster, Textiel in frame, Textielposter, Tuinposter

Afmeting

30×20, 45×30, 60×40, 75×50, 90×60, 105×70, 120×80, 150×100, 180×120, 225×150, 255×170, 300×200

Formaat

Liggend

Kleur

Blauw, Wit

Thema

Kunstwerken