Dibond wanddecoratie

Heb je een foto in gedachten die je graag wilt uitvergroten voor een mooie plek in de woonkamer? Of heb je al een prachtige eyecatcher in ons assortiment gezien die je op dibond wilt afdrukken? Laat ons jou dan overtuigen om voor dit geweldige materiaal te kiezen. Een afdruk met een hoogwaardige en bijzondere uitstraling bereik je met de wanddecoratie op dibond. Bij een dibond wanddecoratie wordt de afbeelding afgewerkt op een krasvaste laminaat welke een matte uitstraling heeft. Naast het lichtgewicht is het materiaal vormvast, vochtbestendig en is het UV-gestabiliseerd, uitermate geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik.

Voor een afdruk op dibond ben je bij WallCatcher aan het juiste adres. Ontdek wat wij voor je kunnen doen om jouw foto om te zetten in een bijzondere eyecatcher in je interieur.

Muurovaal Boerderijen, unieke wanddecoratie kunst

Dé trend van 2023 → Muurovalen

Ook mogelijk als dibond wanddecoratie!

Dit jaar zijn de organische vormen helemaal in trek. Daarom vonden we dat het tijd werd om naast de rechte en ronde vormen ook muurovalen te ontwerpen. In onze shop vind je al onze bekende WallCatchers, maar ook nieuwe designs in de ovale vormen.

Door de trend van organische vormen krijgt je interieur een zachtere uitstraling. Je ziet de ovalen vormen ook vaak terugkomen in woonaccessoires en meubilair. Het resultaat hiervan is dat je een rustig, warm en vertrouwd gevoel creëert in jouw huis. Benieuwd?

Dibond voor een hoogwaardige uitstraling

Een foto van een waardevolle herinnering wil je een bijzondere plek in je interieur geven. Niet alleen om geregeld aan terug te denken, maar ook vanwege de stijlvolle weergave. Om het artistieke uiterlijk van de afbeelding te benadrukken, kies je voor dibond. Het aluminium materiaal en de matte afwerking halen de luxe uitstraling omhoog en door de zwarte kunststof tussenlaag komt de WallCatcher uit de muur naar voren.

Met een afdruk op dibond hang je een treffende en strakke blikvanger aan de wand. Houd je van natuurlijke materialen en overweeg je jouw foto op een ander materiaal uit te vergroten? Bekijk dan onze houten wanddecoratie voor een krachtige weergave van je meest dierbare herinneringen.

Het ontwerp zoals jij dat voor ogen hebt

Met de mogelijkheden die wij bieden kun je een foto uit je eigen album uploaden en laten uitvergroten op dibond. Heb je ondertussen ook een kijkje genomen in onze rijke collectie vol unieke afbeeldingen en kunstwerken? Van botanische natuurschilderingen tot indrukwekkende dieren muurdecoratie waaruit je een ontwerp kiest dat perfect past in jouw interieur.

Wat jij voor ogen hebt, kun je bij ons realiseren. Denk aan het formaat, de vorm en het materiaal waarop de foto het sterkst naar voren komt.

Dibond wanddecoratie kopen bij WallCatcher

Zie jij al voor je hoe jouw foto uitvergroot op dibond in de woonkamer hangt? Geef je ideeën aan ons door en wij zorgen voor de uitvoering van je wensen voor een prachtige eyecatcher aan de muur.

Mocht je meer weten over de dibond wanddecoratie en heb je advies nodig voor een optimale uitvergroting van jouw foto, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

De waardering van www.wallcatcher.com bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 652 reviews.

TEXTIEL IN FRAME: TWEEDE DOEK GRATIS

TWEEDE DOEK GRATIS!!