Tuinposter

Het interieur heb je tot in de puntjes verzorgd en ingericht met de mooiste accessoires en wanddecoraties. Je voelt je er helemaal thuis en komt iedere dag tot rust in jouw woonkamer. Geldt dat ook voor de tuin waar je de lente- en zomermaanden graag doorbrengt? Maak het ook buiten gezellig met sfeerlicht, accessoires en natuurlijk een prachtige tuinposter van WallCatcher.

Een unieke wanddecoratie die je aan de schutting of buitenmuur hangt zorgt voor een sfeervolle uitstraling in de tuin. Zo maak je het niet alleen binnen, maar ook buiten knus. Op deze pagina ontdek je waarom de tuinposter geschikt is om buiten op te hangen. Kies uit een prachtige afbeelding uit onze collectie of laat een unieke gezinsfoto afdrukken op de tuinposter.

Ontdek onze collectie met unieke wanddecoraties

Wanneer de temperaturen weer stijgen en de zon zich vaker laat zien, verlang je ernaar zoveel mogelijk naar buiten te gaan. De tuindeuren vliegen weer open en je grijpt elke gelegenheid aan om wat zonnestralen op te vangen. En als het even kan in een tuin die net zo sfeervol is ingericht als je interieur. Pak uit met prachtige spullen die van je tuin een tweede woonkamer maken. In ons assortiment vind je unieke afbeeldingen die een mooie plek aan de buitenmuur of schutting verdienen. Een WallCatcher in botanische sferen die perfect aansluit op de rest van de tuin of een unieke dierenprent die echt opvalt tussen al het groen.

De tuinposter bestand tegen het weer

Heb je een keuze gemaakt uit onze collectie of uit je persoonlijke foto’s? Die geef je een mooie plek in de tuin, maar je wilt uiteraard niet dat de afbeelding wordt aangetast door weersomstandigheden. Met onze tuinposter hoef je daar niet bang voor te zijn. Het materiaal is van hoge kwaliteit en voor de afbeelding gebruiken we UV-bestendig inkt. De kleuren en details blijven helder en scherp en regen heeft geen invloed op het materiaal. Je kunt dus lang genieten van jouw unieke WallCatcher in de tuin. Bekijk ook onze andere materialen die geschikt zijn om buiten op te hangen. Voor een strakke uitstraling kies je bijvoorbeeld voor een wanddecoratie op metaal of acryl-/plexiglas.

Tuinposter kopen bij WallCatcher

Wil je sfeer en gezelligheid aanbrengen in de tuin? Kies voor een unieke wanddecoratie die je laat afdrukken op een tuinposter van WallCatcher. De hoge kwaliteit van het materiaal en van de inkt zorgt ervoor dat zon en regen geen invloed hebben op je wanddecoratie. Kies voor een rechthoekige of ronde tuinposter en trek de stijl van je interieur door naar buiten. Tijdens de warme maanden geniet je niet alleen van het weer, maar ook van de sfeer in je tuin.

Plaats nu je bestelling en maak alvast een plek vrij aan de buitenmuur of schutting. Heb je vragen over de tuinposter of over een van onze andere materialen die je buiten kunt ophangen? Neem vrijblijvend contact met ons op, zodat we je vragen kunnen beantwoorden.

De waardering van www.wallcatcher.com bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 653 reviews.

TEXTIEL IN FRAME: TWEEDE DOEK GRATIS

TWEEDE DOEK GRATIS!!