Acrylglas wanddecoratie

Wil je een mooie plek in huis vrijmaken voor een waardevolle herinnering of een uniek portret van je gezin? Door de foto uit te vergroten op acrylglas (ook wel bekend als plexiglas), krijg je een levendige WallCatcher met een strakke uitstraling aan de wand. Een acryglasplaat heeft een dikte van 5 mm en is vormvast. Kies je voor een licht gekleurde afbeelding op acrylglas in combinatie met een blind ophangsysteem, houd er dan rekening mee dat bij veel lichtinval in een ruimte het acrylglas kan doorschijnen. Hierdoor kan het blind ophangsysteem, die aan de achterkant van het acrylglas is bevestigd, licht zichtbaar worden. Er zijn echter genoeg manieren om dit te voorkomen, wij helpen je hier graag bij. Acrylglas is geschikt voor zowel binnen als buiten wanddecoratie.

Ontdek de mogelijkheden die wij bieden om jouw foto uit te vergroten op acrylglas. Neem daarnaast eens een kijkje in onze galerij vol afbeeldingen die prachtig zullen staan in jouw interieur. Wat dacht je van een muurdecoratie met dieren die tot leven komen op acrylglas?

Muurovaal Boerderijen, unieke wanddecoratie kunst

Dé trend van 2023 → Muurovalen

Ook mogelijk als acrylglas wanddecoratie!

Dit jaar zijn de organische vormen helemaal in trek. Daarom vonden we dat het tijd werd om naast de rechte en ronde vormen ook muurovalen te ontwerpen. In onze shop vind je al onze bekende WallCatchers, maar ook nieuwe designs in de ovale vormen.

Door de trend van organische vormen krijgt je interieur een zachtere uitstraling. Je ziet de ovalen vormen ook vaak terugkomen in woonaccessoires en meubilair. Het resultaat hiervan is dat je een rustig, warm en vertrouwd gevoel creëert in jouw huis. Benieuwd?

Een strak ontwerp op acrylglas / plexiglas

Een wanddecoratie op acrylglas krijgt een uniek effect. Het materiaal zorgt ervoor dat de afbeelding strak wordt weergegeven en dat iedere detail goed zichtbaar is. Mede door de weerspiegeling en de glans ontstaat er een bepaalde gelaagdheid die de compositie tot leven brengt.

De wanddecoratie is ondoorzichtig door de witprint waarmee het plexiglas is afgewerkt. En het sterke materiaal laat geen verkleuring of verwering toe, wat betekent dat je niet uitgekeken raakt op de blikvanger aan jouw muur. Bovendien heb je de mogelijkheid de wanddecoratie een mooie plek in je tuin te geven, waar weersomstandigheden het acrylglas of plexiglas niet aantasten. Let wel op dat Plexiglas een relatief hoog uitzettingscoëfficiënt heeft. Dit betekent dat bij wisselende temperaturen het Plexiglas enigszins kan gaan werken.

Een greep uit onze unieke ontwerpen

In onze collectie hebben we afbeeldingen in verschillende stijlen die met zorg zijn ontworpen. Ondergebracht in verschillende categorieën vind je de afbeeldingen waaruit je een keuze kunt maken voor een wanddecoratie. Bekijk bijvoorbeeld onze natuur collectie of schilderijen van Hollandse meesters die je naar wens laat afdrukken op acrylglas.

Acryglas wanddecoratie kopen bij WallCatcher

Heb je een mooie foto in gedachten die je wilt uitvergroten op acrylglas? Bepaal de afmeting en plaats eenvoudig je bestelling. Afhankelijk van de manier waarop je de wanddecoratie wilt ophangen, selecteer je bij het bestellen het juiste ophangsysteem.

Voor vragen over het acrylglas/plexiglas of een van onze andere materialen, neem je vrijblijvend contact met ons op. We helpen je graag in de keuze voor een WallCatcher die een bijzondere plek bij jou aan de muur mag krijgen.

De waardering van www.wallcatcher.com bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 649 reviews.

TEXTIEL IN FRAME: TWEEDE DOEK GRATIS

TWEEDE DOEK GRATIS!!