Acrylglas wanddecoratie

Wil je een mooie plek in huis vrijmaken voor een waardevolle herinnering of een uniek portret van je gezin? Door de foto uit te vergroten op acrylglas (ook wel bekend als plexiglas), krijg je een levendige WallCatcher met een strakke uitstraling aan de wand.

Ontdek de mogelijkheden die wij bieden om jouw foto uit te vergroten op acrylglas. Neem daarnaast eens een kijkje in onze galerij vol afbeeldingen die prachtig zullen staan in jouw interieur. Wat dacht je van een muurdecoratie met dieren die tot leven komen op acrylglas?

Een strak ontwerp op acrylglas / plexiglas

Een wanddecoratie op acrylglas krijgt een uniek effect. Het materiaal zorgt ervoor dat de afbeelding strak wordt weergegeven en dat iedere detail goed zichtbaar is. Mede door de weerspiegeling en de glans ontstaat er een bepaalde gelaagdheid die de compositie tot leven brengt.

De wanddecoratie is ondoorzichtig door de witprint waarmee het plexiglas is afgewerkt. En het sterke materiaal laat geen verkleuring of verwering toe, wat betekent dat je niet uitgekeken raakt op de blikvanger aan jouw muur. Bovendien heb je de mogelijkheid de wanddecoratie een mooie plek in je tuin te geven, waar weersomstandigheden het acrylglas of plexiglas niet aantasten.

Een greep uit onze unieke ontwerpen

In onze collectie hebben we afbeeldingen in verschillende stijlen die met zorg zijn ontworpen. Ondergebracht in verschillende categorieën vind je de afbeeldingen waaruit je een keuze kunt maken voor een wanddecoratie. Bekijk bijvoorbeeld onze natuur collectie of schilderijen van Hollandse meesters die je naar wens laat afdrukken op acrylglas.

Acryglas wanddecoratie kopen bij WallCatcher

Heb je een mooie foto in gedachten die je wilt uitvergroten op acrylglas? Bepaal de afmeting en plaats eenvoudig je bestelling. Afhankelijk van de manier waarop je de wanddecoratie wilt ophangen, selecteer je bij het bestellen het juiste ophangsysteem.

Voor vragen over het acrylglas/plexiglas of een van onze andere materialen, neem je vrijblijvend contact met ons op. We helpen je graag in de keuze voor een WallCatcher die een bijzondere plek bij jou aan de muur mag krijgen.

houten wanddecoratie native lion
De waardering van www.wallcatcher.com bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 458 reviews.

Lukt het jouw niet om de afbeelding te uploaden of te bewerken? Mail ons je foto en geef jouw wensen aan, wij helpen je graag verder: info@wallcatcher.com