Acrylglas wanddecoratie

Acrylglas

Laat je wand tot leven komen met een visual op Acrylglas. Acrylglas is niet zomaar mooi, het is prachtig! Acrylglas zorgt voor een heldere, strakke uitstraling waardoor je een ruimtelijk effect krijgt. De Acrylglazen platen worden afgewerkt met witprint, zodat het niet doorschijnend is. Het materiaal is enorm sterk en het verkleurt en verweert niet, hierdoor is Acrylglas tevens geschikt voor buiten. De plaat heeft een dikte van 5 mm en is vormvast. De prachtige weerspiegeling en glans creëert een geweldig effect. Jouw WallCatcher op Acrylglas ziet er bijzonder artistiek uit dankzij het indrukwekkende diepte-effect. Acrylglas wordt ook wel Plexiglas genoemd.

Er zijn meerdere mogelijkheden voor het bevestigen van Acrylglazen panelen. Let er bij de montage op dat Acrylglas krasgevoelig is. Afhankelijk van de maten wordt je WallCatcher opgehangen middels een ophangplaat, blind aluminium ophangsysteem en RVS-afstandhouders. Onze ophangplaat en blind ophangsysteem zijn er voor als je een 3D effect wilt creëren. Wanneer je kiest voor RVS-afstandhouders, dan wordt je WallCatcher voorzien van boorgaten. Let er bij het ophangen op dat je schroeven met pluggen gebruikt, deze producten worden niet bij jouw bestelling geleverd.

Kies je voor een licht gekleurde afbeelding op Acrylglas in combinatie met een blind ophangsysteem, houd er dan rekening mee dat bij veel lichtinval in een ruimte het Acrylglas kan doorschijnen. Hierdoor kan het blind ophangsysteem, die aan de achterkant van het Acrylglas is bevestigd, licht zichtbaar worden.

Het blind ophangsysteem wordt los van jouw WallCatcher bezorgd. Het kan dus zijn dat jouw WallCatcher en het ophangsysteem niet op dezelfde dag worden geleverd, maar wel binnen 5 werkdagen.

Shop hier je muurdecoratie op Plexiglas.

Acrylglas voor aan de muur
Acrylglas wanddecoratie
De waardering van www.wallcatcher.com bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 407 reviews.

Lukt het jouw niet om de afbeelding te uploaden of te bewerken? Mail ons je foto en geef jouw wensen aan, wij helpen je graag verder: info@wallcatcher.com