Textielposter

Textielposter

Een gave afbeelding op textielposter is op het gebied van muurdecoratie een échte trend. Een textielposter lijkt op een schoolkaart die vroeger in een klaslokaal hing. Het is een unieke vorm van wanddecoratie en ze zijn tegenwoordig niet meer weg te denken uit vele interieurs.

Het doek van de Textielposter is gemaakt van polyester dat kreukvrij is. De kleuren komen prachtig uit op het soepele materiaal door de hoogwaardige printkwaliteit. Zowel onder als boven wordt de Textielposter voorzien van een tunnel met daarin beukenhouten stokken. De tunnel is met een wit garen stiknaad afgewerkt. Om rafelen te voorkomen en voor een strakke afwerking zijn de zijkanten van de beukenhouten stokken laser gesneden. Voor het ophangen van de Textielposter wordt een los lederlook touwtje meegeleverd. Voor het ophangen worden geen schroeven bijgeleverd.

Shop hier je muurdecoratie op Textielposter.

Textielposter wanddecoratie
Textielposter unieke muurdecoratie
De waardering van www.wallcatcher.com bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 439 reviews.

Lukt het jouw niet om de afbeelding te uploaden of te bewerken? Mail ons je foto en geef jouw wensen aan, wij helpen je graag verder: info@wallcatcher.com