Canvas wanddecoratie

Canvas

Tover een afbeelding om tot een kunstwerk voor aan de muur. Een WallCatcher op Canvas is tijdloos en is vrijwel in ieder interieur toepasbaar. De kleuren springen van het doek doormiddel van milieuvriendelijke inkt.

Het Canvasdoek wordt aangeleverd op een stevig houten frame van 18 mm dik, welke met spielaten gespannen is. Dit wordt gedaan om het voor jou gemakkelijker te maken en om de maximale controle over de kwaliteit te behouden. De WallCatcher wordt geprint op mat polykatoen van hoog kwaliteit. Het Canvasdoek is een mix van katoen (65%) en polyester (35%), deze combinatie geeft de afbeelding een markante natuurlijke uitstraling.

Jouw WallCatcher op Canvas kun je ophangen met het gratis onzichtbare ophangsysteem. Het onzichtbare ophangsysteem bevestig je aan de achterzijde van het frame, hiermee hang je het canvas altijd recht aan de muur.

Shop hier je muurdecoratie op Canvas.

Canvas voor aan de muur
Canvas muurdecoratie
De waardering van www.wallcatcher.com bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 495 reviews.

Lukt het jouw niet om de afbeelding te uploaden of te bewerken? Mail ons je foto en geef jouw wensen aan, wij helpen je graag verder: info@wallcatcher.com