Geborsteld Aluminium

Geborsteld Aluminium

Laat je muur opvallen en geef je interieur een industriële look met een WallCatcher op geborsteld aluminium. Een afbeelding op geborsteld aluminium is een stoere metalen wanddecoratie dat een levendige en ruwe uitstraling heeft. De grove structuur van het aluminium is subtiel zichtbaar, de metalen ondergrond komt goed tot zijn recht.

Geborsteld aluminium is 3 mm dik, het materiaal is stevig en relatief licht van gewicht.
Het materiaal bestaat uit een sandwichplaat die vervaardigd is uit drie lagen. De buitenste twee lagen zijn opgebouwd van aluminium waarvan de toplaag geborsteld is. De tussenlaag is gemaakt van hard zwart kunststof, dit geeft de plaat zijn stevigheid. De toplaag ‘geborsteld aluminium’ oogt zilvergrijs van kleur, bij het printen blijft het structuur zichtbaar. De witte kleuren van het ontwerp worden niet gedrukt, hierdoor zal het aluminium zichtbaar zijn. Dit zorgt voor een bijzonder ruw effect.
Doordat dit materiaal bestendig is tegen Uv-straling, vocht en omgevingstemperaturen, kun je geborsteld aluminium ook gebruiken voor je tuin, veranda of terras.

Doordat de plaat stevig en licht is, kan de WallCatcher gemakkelijk gemonteerd worden aan een (vlakke) wand. Wij bieden voor geborsteld aluminium twee verschillende ophangsystemen aan, namelijk een ophangplaat of het blind ophangsysteem. Let op bij het plaatsen van het ophangsysteem dat je eerst de beschermfolie van de achterkant van de Geborsteld Aluminium plaat verwijderd.

Het blind ophangsysteem wordt los van jouw WallCatcher bezorgd. Het kan dus zijn dat jouw WallCatcher en het ophangsysteem niet op dezelfde dag worden geleverd, maar wel binnen 5 werkdagen. 

Shop hier je muurdecoratie op Geborsteld Aluminium. 

Geborsteld Aluminium wanddecoratie
Fotokunst op geborsteld Aluminium
De waardering van www.wallcatcher.com bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 495 reviews.

Lukt het jouw niet om de afbeelding te uploaden of te bewerken? Mail ons je foto en geef jouw wensen aan, wij helpen je graag verder: info@wallcatcher.com