Retourneren

Klantenservice

Retourneren

Mocht het toch gebeuren dat een bestelling niet aan je wensen voldoet, dan kun je de aankoop tot 30 dagen na ontvangst zonder opgave van reden opzeggen en gratis retourneren. Je kunt je aankoop opzeggen door onderstaand formulier in te vullen. Let op: kosteloos retourneren geldt alleen voor Nederland.

Indien de aankoop een speciaal op maat gemaakt product betreft, dus je hebt een eigen afbeelding en/of afmetingen aangedragen, dan kun je deze niet retourneren. Dit geldt ook voor de producten uit onze sale.

Je hebt na opzegging nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen. Je dient het product met alle geleverde toebehoren, in redelijkerwijs mogelijk in originele staat en verpakking te retourneren. Na aanmelding van de retour via onderstaand retourformulier ontvang je van ons een verzendlabel via de mail of een ophaalverzoek van onze vervoerder.

Na ontvangst van je retour op ons bedrijf zullen wij het orderbedrag binnen 14 dagen terugstorten, mits het product onbeschadigd en in goede orde retour is ontvangen. Let op: het ophangsysteem mag niet zijn bevestigd aan het wandpaneel.

Wil je het product retourneren? Vul dan onderstaand formulier in, vermeld onder ordernummer ook specifiek het ordernummer.

Retouradres:
WallCatcher
Koarteloane 49
9298 RE Kollumerzwaag

Contact

  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: jpg, jpeg, jpg, jpeg, png, png, gif, gif, pdf, pdf, Max. bestandsgrootte: 128 MB, Max. aantal bestanden: 12.
    De waardering van www.wallcatcher.com bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 652 reviews.

    TEXTIEL IN FRAME: TWEEDE DOEK GRATIS

    TWEEDE DOEK GRATIS!!