Akoestisch paneel

Wil je een persoonlijke foto of een replica van een kunstwerk uitvergroot aan de muur hangen? Kies ervoor je wanddecoratie af te laten drukken op akoestisch paneel. Met dit materiaal heb je het voordeel dat de afbeelding een unieke uitstraling krijgt. Daarnaast voorkomen de vezels die in het paneel zijn verwerkt dat geluiden terugkaatsen, waardoor scherpe en harde tonen achterwege blijven. Het akoestisch paneel is dus niet alleen een mooi materiaal om je familiefoto op uit te vergroten. Door het functionele materiaal wordt de akoestiek in de ruimte verbeterd.

Ontdek op deze pagina de voordelen van de akoestische panelen en haal inspiratie uit ons veelzijdig aanbod vol prachtige afbeeldingen. Zie je een van onze indrukwekkende muurdecoraties met dieren al bij jou in het interieur hangen?

Het effect van akoestisch paneel

Het akoestisch paneel dat je in ons assortiment aantreft, is met zorg samengesteld uit hoogwaardige materialen. Het denim dat omgevingsgeluiden maximaal absorbeert, is voor 90% gemaakt van gerecyclede spijkerbroeken en katoenvezels. Een zeer duurzaam product dus waarin gebruikte kleding een nieuwe functie krijgt.

De afbeelding die jij wilt laten uitvergroten op akoestisch paneel, brengen wij aan op een toplaag van hoge kwaliteit. De scherp geprinte toplaag wordt door middel van een speciale puntverlijming bevestigd. Dit zorgt voor een open structuur, waardoor de geluiden goed geabsorbeerd worden. Het Akoestisch materiaal komt na een geluid doorlatende tussenlaag en wordt hier ook mee afgesloten, dit zorgt voor het dempen van middentonen. Om de afbeelding een stijlvolle uitstraling te geven, wordt het paneel afgewerkt met een aluminium frame. Het ophangsysteem dat bij de bestelling meegeleverd wordt, zorgt ervoor dat de wanddecoratie iets van de muur afkomt. Dat heeft niet alleen een ruimtelijk effect, maar draagt ook bij aan extra geluidsdemping.

Een unieke collectie vol prachtige werken

Heb je al een keuze kunnen maken uit ons aanbod vol krachtige afbeeldingen? Of je nu houdt van natuurthema’s of een kunstwerk van een Hollandse meester aan je muur wilt hangen, bij ons vind je muurdecoraties die met diepe kleuren en scherpe details de ruimte verrijken. Speur de collectie af op zoek naar jouw favoriete afbeelding en beeld je in hoe die een prachtige plek boven de bank krijgt terwijl het akoestisch paneel voor een betere akoestiek zorgt.

Akoestisch paneel fotowand kopen bij WallCatcher

Met onze muurdecoraties op akoestisch paneel heb je niet alleen een prachtig kunststuk aan je muur, de vezels achter de toplaag doen hun werk en zorgen voor een aangename akoestiek. Wil jij zo’n artistieke wanddecoratie in huis, kies dan uit een van onze unieke afbeeldingen of laat een persoonlijke foto uitvergroten.

We staan klaar om je te adviseren bij je keuze voor een wanddecoratie en helpen je graag verder met de bestelling. Neem vrijblijvend contact met ons op en kies die muurdecoratie die jouw woonkamer stijlvol afmaakt.

Let op: Onze akoestische wanddecoratie wordt niet geleverd als een textiel in frame product met goedkoop akoestisch vilt, welke je achter het textiel moet plaatsen. Dit wordt namelijk vaak aangeboden als een akoestische oplossing voor galmende ruimtes. Wij werken uitsluitend met hoge kwaliteit akoestische panelen gemaakt van gerecycled denim met de meest haalbare demping van geluid. Onze afbeeldingen worden op de toplaag van het akoestisch paneel geprint.

De waardering van www.wallcatcher.com bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 653 reviews.

TEXTIEL IN FRAME: TWEEDE DOEK GRATIS

TWEEDE DOEK GRATIS!!