Akoestisch paneel

Akoestisch paneel

Realiseer de perfecte woon- of werkomgeving met de vele voordelen van Akoestisch paneel. Iedere ruimte heeft zijn eigen behoefte voor de sfeer, maar ook voor de akoestiek. Voorkom lange nagalm, dat vermoeidheid en irritaties kan veroorzaken bij mensen die zich willen ontspannen of concentreren. Dankzij de Akoestische panelen kun je in alle rust leven, werken en relaxen. Creëer je eigen WallCatcher op Akoestisch paneel met een prachtige visual.

Onze akoestische wanddecoratie wordt niet geleverd als een textiel in frame product met goedkoop akoestisch vilt, welke je achter het textiel moet plaatsen. Dit wordt namelijk vaak aangeboden als een akoestische oplossing voor galmende ruimtes. Wij werken uitsluitend met hoge kwaliteit akoestische panelen gemaakt van gerecycled denim met de meest haalbare demping van geluid. Onze afbeeldingen worden op de toplaag van het akoestisch paneel geprint.

De scherp geprinte toplaag wordt door middel van een speciale puntverlijming bevestigd. Dit zorgt voor een open structuur, waardoor de geluiden goed geabsorbeerd worden. Het Akoestisch materiaal komt na een geluid doorlatende tussenlaag en wordt hier ook mee afgesloten, dit zorgt voor het dempen van middentonen.

Het Akoestisch materiaal is een duurzaam product. Het materiaal is voor 90% gemaakt van katoenvezels van gerecyclede spijkerbroeken. De vezels van het katoen zorgen ervoor dat de geluidsgoven goed opgenomen worden. Hierdoor wordt de geluidsoverlast drastisch verminderd en de nagalm afgenomen.

Het Akoestisch paneel wordt geleverd in een aluminium frame welke voor jou al in elkaar gezet is. Naast het paneel en het frame wordt ook het ophangsysteem meegeleverd. Het meeste resultaat krijg je als je hiermee het geheel aan de wand ophangt. Het Akoestische paneel komt door een ophangplaat iets van de wand te hangen waardoor je extra demping krijgt door de luchtspouw.

Shop hier je muurdecoratie op Akoestisch paneel.

Akoestisch paneel wanddecoratie
Akoestisch paneel voor aan de muur
De waardering van www.wallcatcher.com bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 495 reviews.

Lukt het jouw niet om de afbeelding te uploaden of te bewerken? Mail ons je foto en geef jouw wensen aan, wij helpen je graag verder: info@wallcatcher.com