Irissen – Vincent van Gogh

Vanaf: 21,85

Irissen van Vincent van Gogh. De kleur geel is niet meer weg te denken in een modern interieur, combineer de geeltinten van het schilderij met je andere woonaccessoires en geef jouw vertrek nieuwe look. Dit unieke meesterwerk van Hollands grootste schilder kun jij laten schitteren op jouw muur, hiervoor hoef je niet meer naar het museum.

Wissen

Irissen van Vincent van Gogh. Oorspronkelijk waren de blauwe bloemen paars. Van Gogh vond dat dit mooi afstak tegen de gele achtergrond. Zo kwamen de vormen extra fel uit. Door verbleking van een rood pigment zijn de bloemen verkleurd.

De kleur geel mag niet meer in het interieur van tegenwoordig ontbreken, combineer de geeltinten met je andere woonaccessoires en geef jouw vertrek nieuwe look.

Indien gewenst kunnen de kunstwerken op basis van de originele afmeting geschaald worden, neem hiervoor contact met ons op. Creëer op jouw muur een échte eyecatcher!

Al onze kunstwerken zijn van hoge kwaliteit waardoor je altijd een scherp resultaat aan jouw wand hebt hangen. Ben je opzoek bent naar een moderne of industriële inrichting of juist naar prints voor een eigentijdse uitstraling? Dit schilderij past in iedere woning, horecagelegenheid of bedrijfspand. Maak jouw muur uniek door deze geweldige Oude Meesterwerk aan de wand te hangen. Laat jouw kunstwerk met zorg en liefde in Nederland op de door jouw gekozen luxe materiaal geproduceerd!

Extra informatie

Materiaal

Acrylglas, Akoestisch Paneel, Canvas, Dibond, Geborsteld Aluminium, Hout, Metaal, Poster, Textiel in frame, Textielposter, Tuinposter

Afmeting

20×30, 30×45, 40×60, 50×75, 60×90, 70×105, 80×120, 90×135, 100×150, 120×180, 150×225, 170×255, 200×300

Formaat

Staand

Kleur

Bruin, Geel

Thema

Kunstwerken