Het kanonschot – Willem van der Velde

Vanaf: 21,85

Dit unieke meesterwerk van Hollands grootste schilder kun jij laten schitteren op jouw muur. Door de prachtige zachte kleuren is dit kunstwerk gemakkelijk te combineren met andere woonaccessoires!

Wissen

Het kanonschot gemaakt door Willem van der Velde. Het kanonschot wordt gelost door een Nederlands oorlogsschip. Aan beide kanten zie je twee sloepen. In de verte is nog een Nederlands schip te zien.

Willem werd geboren in Leiden. Zijn vader was zeeman en werd later schilder bij de Nederlandse marine. Toen van der Velde 15 was ging hij in de leer bij Simon de Vlieger, die gespecialiseerd was in het schilderen van sfeervolle zeegezichten. Hij schilderde toen voornamelijk rustige zeegezichten. Later verliet van der Velde Amsterdam en ging hij met zijn vader in Engeland wonen. Hij richtte zich toen vooral op portretten van de koninklijke Engelse jachten en van oorlogsbodems. Door de neutrale kleuren is dit kunstwerk gemakkelijk te combineren met andere woonaccessoires in de woonkamer, slaapkamer, hal of bedrijfspand.

Indien gewenst kunnen de kunstwerken op basis van de originele afmeting geschaald worden, neem hiervoor contact met ons op. Creëer op jouw muur een échte eyecatcher!

Al onze kunstwerken zijn van hoge kwaliteit waardoor je altijd een scherp resultaat aan jouw wand hebt hangen. Ben je opzoek bent naar een moderne of industriële inrichting of juist naar prints voor een eigentijdse uitstraling? Dit schilderij past in iedere woning, horecagelegenheid of bedrijfspand. Maak jouw muur uniek door deze geweldige Oude Meesterwerk aan de wand te hangen. Laat jouw kunstwerk met zorg en liefde in Nederland op de door jouw gekozen luxe materiaal geproduceerd!

Extra informatie

Materiaal

Acrylglas, Akoestisch Paneel, Canvas, Dibond, Geborsteld Aluminium, Hout, Metaal, Poster, Textiel in frame, Textielposter, Tuinposter

Afmeting

20×30, 30×45, 40×60, 50×75, 60×90, 70×105, 80×120, 90×135, 100×150, 120×180, 150×225, 170×255, 200×300

Formaat

Staand

Kleur

Blauw, Bruin, Grijs

Thema

Kunstwerken