Filicinae in het kleur van Ernst Haeckel

Vanaf: 21,85

Wanddecoratie Filicinae in het kleur van Ernst Haeckel. Laat je muur schitteren door dit bekende jungle kunstwerk van Ernst Heinrich Philipp August Haeckel. Dit stijlvolle meesterwerk past in alle interieurstijlen vooral als jij je meer op de botanische stijl wilt richten. Deze print is uitgevoerd in het kleur, wij bieden dit meesterwerk ook aan in het zwart wit en in een ovalen en rond formaat.

Wissen

Wanddecoratie Filicinae in het kleur van Ernst Haeckel. De print met palmbomen in de jungle is een replica van een schilderij genaamd Felicinae – ferns gemaakt door Ernst Heinrich Philipp August Haeckel. Ernst Haeckel was een Duitse filosoof  en zoöloog die het werk van Charles Darwin in Duitsland bekend maakte. Hij was oorspronkelijk arts en werd later hoogleraar, ook was Haeckel een begenadigd illustrator. Dat zien wij in verschillende kunstwerken van hem terug. Hij had oog voor detail wat de illustraties sprekend maakt.

Deze gave jungle is ideaal voor wie opzoek is naar modern en minimalistisch. Perfect om een woonkamer, slaapkamer of kantoor te decoreren. Een prachtige kunstzinnige jungle voor aan de muur. Deze staande WallCatcher is uitgevoerd in het kleur, wij bieden dit meesterwerk ook aan in zwart wit en in een rond en ovalen formaat. Indien gewenst kunnen de kunstwerken op basis van de originele afmeting geschaald worden, neem hiervoor contact met ons op. Creëer op jouw muur een échte eyecatcher!

Maak jouw muur uniek door dit geweldige meesterwerk aan de wand te hangen. Al onze WallCatchers worden met zorg en liefde op de door jouw gekozen materiaal geproduceerd!

Extra informatie

Materiaal

Acrylglas, Akoestisch Paneel, Canvas, Dibond, Geborsteld Aluminium, Hout, Metaal, Poster, Textiel in frame, Textielposter, Tuinposter

Afmeting

20×30, 30×45, 40×60, 50×75, 60×90, 70×105, 80×120, 90×135, 100×150, 120×180, 150×225, 170×255, 200×300

Formaat

Staand

Kleur

Blauw, Bruin, Groen

Thema

Kunstwerken