Het meisje met de parel – Johannes Vermeer

Vanaf: 21,85

Het meisje met de parel van Johannes Vermeer. Dit populaire meesterwerk van Hollands grootste schilder kun jij laten schitteren op jouw muur, hiervoor hoef je niet meer naar het museum. Combineer de blauw en geel tinten van het schilderij met jouw woonaccessoires en geef het interieur een nieuwe uitstraling.

Wissen

Het meisje met de parel van Johannes Vermeer. Het beroemdste schilderij van Vermeer: Meisje met de parel. Een meisje in exotische kleding met een oosterse tulband en een grote parel in haar oor.

Dit populaire schilderij mag niet meer in jouw interieur ontbreken. Perfect om een woonkamer, slaapkamer of kantoor te decoreren. De kleuren blauw en oker geel zijn niet meer in het interieur van tegenwoordig weg te denken, combineer de kleurentinten met je andere woonaccessoires en geef jouw vertrek nieuwe look.

Indien gewenst kunnen de kunstwerken op basis van de originele afmeting geschaald worden, neem hiervoor contact met ons op. Creëer op jouw muur een échte eyecatcher!

Al onze kunstwerken zijn van hoge kwaliteit waardoor je altijd een scherp resultaat aan jouw wand hebt hangen. Ben je opzoek bent naar een moderne of industriële inrichting of juist naar prints voor een eigentijdse uitstraling? Dit schilderij past in iedere woning, horecagelegenheid of bedrijfspand. Maak jouw muur uniek door deze geweldige Oude Meesterwerk aan de wand te hangen. Laat jouw kunstwerk met zorg en liefde in Nederland op de door jouw gekozen luxe materiaal geproduceerd!

Extra informatie

Materiaal

Acrylglas, Akoestisch Paneel, Canvas, Dibond, Geborsteld Aluminium, Hout, Metaal, Poster, Textiel in frame, Textielposter, Tuinposter

Afmeting

20×30, 30×45, 40×60, 50×75, 60×90, 70×105, 80×120, 90×135, 100×150, 120×180, 150×225, 170×255, 200×300

Formaat

Staand

Kleur

Blauw, Geel, Zwart

Thema

Kunstwerken