Italiaans landschap met parasoldennen – Hendrik Voogd

Vanaf: 21,85

Italiaans landschap met parasoldennen van Hendrik Voogd. Dit unieke meesterwerk van Hollands grootste schilder kun jij laten schitteren op jouw muur. Door de geweldige natuur kleuren is dit kunstwerk gemakkelijk te combineren met andere woonaccessoires!

Wissen

Italiaans landschap met parasoldennen – Hendrik Voogd. Hendrik schilderde dit kunstwerk op de namiddag in Rome. Het mooie lichtinval op de parasoldennen geeft een prachtig uitzicht over de tuinen. Op de voorgrond leren twee vrouwen een kind lopen en zit een kunstenaar tegen de boom te tekenen.

Deze Italiaans landschap is ideaal voor wie opzoek is naar modern en minimalistisch. Perfect om een woonkamer, slaapkamer of kantoor te decoreren. Een prachtig kunstzinnig bos voor aan de muur. Door de geweldige natuur kleuren is dit kunstwerk gemakkelijk te combineren met andere woonaccessoires! Indien gewenst kunnen de kunstwerken op basis van de originele afmeting geschaald worden, neem hiervoor contact met ons op. Creëer op jouw muur een échte eyecatcher!

Al onze kunstwerken zijn van hoge kwaliteit waardoor je altijd een scherp resultaat aan jouw wand hebt hangen. Ben je opzoek bent naar een moderne of industriële inrichting of juist naar prints voor een eigentijdse uitstraling? Dit schilderij past in iedere woning, horecagelegenheid of bedrijfspand. Maak jouw muur uniek door deze geweldige Oude Meesterwerk aan de wand te hangen. Laat jouw kunstwerk met zorg en liefde in Nederland op de door jouw gekozen luxe materiaal geproduceerd!

Extra informatie

Materiaal

Acrylglas, Akoestisch Paneel, Canvas, Dibond, Geborsteld Aluminium, Hout, Metaal, Poster, Textiel in frame, Textielposter, Tuinposter

Afmeting

30×20, 45×30, 60×40, 75×50, 90×60, 105×70, 120×80, 150×100, 180×120, 225×150, 255×170, 300×200

Formaat

Liggend

Kleur

Blauw, Bruin, Groen

Thema

Kunstwerken