De Sterrennacht van Vincent van Gogh

Vanaf: 21,85

De Sterrennacht van Vincent van Gogh. Dit unieke meesterwerk van Hollands grootste schilder kun jij laten schitteren op jouw muur. De kleur blauw mag niet meer in het interieur van tegenwoordig ontbreken, combineer de blauwtinten met je andere woonaccessoires en geef jouw vertrek nieuwe uitstraling.

Wissen

De Sterrennacht van Vincent van Gogh. Op het moment dat Van Gogh De Sterrennacht schilderde was hij vrijwillig opgenomen in een psychiatrische instelling in Frankrijk. Het schilderij zou het uitzicht vanuit zijn kamerraam kunnen voorstellen. Van Gogh schilderde het kunstwerk in de periode dat hij een sterke drang naar religie voelde. Hij schilderde meerdere schilderijen die erg veel lijken op ‘De Sterrennacht’. Hij noemde deze periode zijn studie van de sterrenhemel. De blauw tinten doen het altijd goed in een interieur, combineer de blauwtinten met je andere woonaccessoires en geef jouw vertrek nieuwe look. Kies het kunstwerk op één van onze luxe materialen en maak het oude meesterwerk levensecht.

Indien gewenst kunnen de kunstwerken op basis van de originele afmeting geschaald worden, neem hiervoor contact met ons op. Creëer op jouw muur een échte eyecatcher!

Al onze kunstwerken zijn van hoge kwaliteit waardoor je altijd een scherp resultaat aan jouw wand hebt hangen. Ben je opzoek bent naar een moderne of industriële inrichting of juist naar prints voor een eigentijdse uitstraling? Dit schilderij past in iedere woning, horecagelegenheid of bedrijfspand. Maak jouw muur uniek door deze geweldige Oude Meesterwerk aan de wand te hangen. Laat jouw kunstwerk met zorg en liefde in Nederland op de door jouw gekozen luxe materiaal geproduceerd!

Extra informatie

Materiaal

Acrylglas, Akoestisch Paneel, Canvas, Dibond, Geborsteld Aluminium, Hout, Metaal, Poster, Textiel in frame, Textielposter, Tuinposter

Afmeting

30×20, 45×30, 60×40, 75×50, 90×60, 105×70, 120×80, 150×100, 180×120, 225×150, 255×170, 300×200

Formaat

Liggend

Kleur

Blauw, Geel

Thema

Kunstwerken