Creëer je eigen zin

Vanaf: 10,95

Hang de letters op de muur of zet een leuke zin op een plankje of in een kastje. Decoratieletters zijn luxe en sfeervol en toepasselijk voor bijvoorbeeld in huis, bedrijf of in je tuin. Binnen een handomdraai maak je jouw eigen zinnen, letters of leestekens waarmee je door alle mogelijkheden eindeloos kunt decoreren. De WallCatcher decoratieletters geven je veel ruimte voor creativiteit!

Deze freesletters zijn te bestellen vanaf vier letters. Wil je één, twee of drie letters bestellen? Kies dan voor Decoratieletter.

Wissen
    Begin opnieuw

Creëer je eigen zin. Met decoratieletters creëer jij de mooiste en persoonlijke sfeer in huis, in je tuin of op je werkplek. De mogelijkheden zijn eindeloos, omdat je zelf een zin, woord en combinaties van losse elementen kunt bedenken. Doe eens gek en wees creatief! Verras ons met je mooie creatie en wie weet nemen wij deze mee in ons assortiment.

Decoratieletters zijn super stijlvol en dat is ook logisch, want met woorden of een leuke zin maak je het interieur nog persoonlijker en een persoonlijk interieur is nu net wat wij allemaal willen.

Deze freesletters zijn te bestellen vanaf vier letters. Wil je één, twee of drie letters bestellen? Kies dan voor Decoratieletter.

Breng je boodschap over met een persoonlijk spreekwoord of een bestaande WallCatcher zin. Deze decoratiezin kun je bestellen in drie verschillende materialen, namelijk:

Voor glanzende letters adviseren wij Plexiglas, voor een matte uitstraling kun je de overige materialen kiezen. De letters zijn 20 cm hoog en 3 mm dik.

Wanneer je kiest voor decoratieletters op Geborsteld Aluminium, dan kun je ook kiezen uit gouden, zilveren of bronzen letters. Gaaf he? De freesletters van de overige materialen zijn verkrijgbaar in de kleuren zwart en wit. Wil je graag een andere kleur? Laat dit dan gerust weten via ons contactformulier of bij opmerkingen in het bestelproces, dan zorgen wij ervoor dat je de decoratieletters van WallCatcher in de juiste kleur ontvangt.

Maak jouw wand uniek door een hippe zin aan de wand te hangen. De WallCatcher decoratieletters zijn van Nederlands fabricaat en gemaakt op één van onze luxe materialen. Een eigen gecreëerde zin kan helaas niet geretourneerd worden.

Extra informatie

Materiaal

Acrylglas, Dibond, Geborsteld Aluminium

Kleur

Brons, Goud, Wit, Zilver, Zwart