Decoratieletter

Vanaf: 34,95

Hang een letter of cijfer op de muur voor je huisnummer of decoreer de letter(s) op een plankje. Decoratieletters zijn super leuk en toepasselijk voor bijvoorbeeld in huis, kinderkamer, bedrijf of in je tuin. Combineer een letter met een leuke wandcirkel of met een ander figuur uit ons assortiment. Binnen een handomdraai maak je jouw collage met letters of leestekens waarmee je door al onze mogelijkheden eindeloos kunt decoreren. De WallCatcher decoratieletters geven je veel ruimte voor creativiteit!

Wil je met de freesletters een eigen zin creëren? Kies dan voor Creëer je eigen eigen zin.

Wissen
    Begin opnieuw

Decoratieletter uniek, persoonlijk, stijlvol en mooi. Met decoratieletters creëer jij de mooiste en persoonlijke sfeer in huis, in je tuin of op je werkplek. De mogelijkheden zijn eindeloos, omdat je zelf een zin, woord en combinaties van losse elementen kunt bedenken. Doe eens gek en wees creatief! Verras ons met je mooie creatie en wie weet nemen wij deze mee in ons assortiment.

Decoratieletters zijn super stijlvol en dat is ook logisch, want met woorden of een leuke zin maak je het interieur nog persoonlijker en een persoonlijk interieur is nu net wat wij allemaal willen.

Wil je met de freesletters een eigen zin creëren? Kies dan voor Creëer je eigen zin.

De decoratieletters van WallCatcher zijn 20 cm hoog en 3 mm dik. Je kunt ze bestellen in maar liefst drie verschillende materialen, namelijk:

Voor glanzende letters adviseren wij Plexiglas, voor een matte uitstraling kun je de overige materialen kiezen.

Wanneer je kiest voor decoratieletters op Geborsteld Aluminium, dan kun je ook kiezen uit gouden, zilveren of bronzen letters. Gaaf he? De freesletters van de overige materialen zijn verkrijgbaar in de kleuren zwart en wit. Wil je graag een andere kleur? Laat dit dan gerust weten via ons contactformulier of bij opmerkingen in het bestelproces, dan zorgen wij ervoor dat je de decoratieletters van WallCatcher in de juiste kleur ontvangt.

Maak jouw wand uniek door een hippe zin aan de wand te hangen. De WallCatcher decoratieletters zijn van Nederlands fabricaat en gemaakt op één van onze luxe materialen.

Een eigen gecreëerde zin kan helaas niet geretourneerd worden.

Extra informatie

Materiaal

Acrylglas, Dibond, Geborsteld Aluminium

Kleur

Brons, Goud, Wit, Zilver, Zwart