De Staalmeesters – Rembrandt van Rijn

Vanaf: 21,85

De Staalmeesters van Rembrandt van Rijn. Dit unieke meesterwerk van Hollands grootste schilder kun jij laten schitteren op jouw muur, hiervoor hoef je niet meer naar het museum. Het is een grote trend om oude meesterwerken te combineren met de moderne woonstijl van tegenwoordig.

Wissen

De Staalmeesters van Rembrandt van Rijn. Het schilderij is een groepsportret van vijf mannen van het Amsterdamse lakengilde. Rembrandt maakte er een levendige scene van, door te doen alsof ze gestoord werden door onze binnenkomst. Dit portret was bedoeld voor het Staalhof in Amsterdam. Hier controleerden de staalmeesters de kwaliteit en de kleuren van de lakens. Om dit te vergelijken gebruikten ze stalen proeflappen. Vandaar de naam ‘De Staalmeesters’.

Indien gewenst kunnen de kunstwerken op basis van de originele afmeting geschaald worden, neem hiervoor contact met ons op. Creëer op jouw muur een échte eyecatcher!

Al onze kunstwerken zijn van hoge kwaliteit waardoor je altijd een scherp resultaat aan jouw wand hebt hangen. Ben je opzoek bent naar een moderne of industriële inrichting of juist naar prints voor een eigentijdse uitstraling? Dit schilderij past in iedere woning, horecagelegenheid of bedrijfspand. Maak jouw muur uniek door deze geweldige Oude Meesterwerk aan de wand te hangen. Laat jouw kunstwerk met zorg en liefde in Nederland op de door jouw gekozen luxe materiaal geproduceerd!

Extra informatie

Materiaal

Acrylglas, Akoestisch Paneel, Canvas, Dibond, Geborsteld Aluminium, Hout, Metaal, Poster, Textiel in frame, Textielposter, Tuinposter

Afmeting

30×20, 45×30, 60×40, 75×50, 90×60, 105×70, 120×80, 150×100, 180×120, 225×150, 255×170, 300×200

Formaat

Liggend

Kleur

Bruin, Zwart

Thema

Kunstwerken