De liefdesbrief – Johannes Vermeer

Vanaf: 21,85

De liefdesbrief van Johannes Vermeer. De kleuren geel en blauw mogen  niet meer in het interieur van tegenwoordig ontbreken, combineer de kleuren van dit schilderij met je andere woonaccessoires en geef jouw vertrek nieuwe look.

Wissen

De liefdesbrief van Johannes Vermeer. Door een deuropening gluren we naar binnen naar de jonge vrouw en haar dienstmeisje. Ze heeft zojuist een brief gekregen. Wat er in staat weten we niet, maar er zijn genoeg aanwijzingen te vinden in het schilderij. Op de schoot van de vrouw ligt bijvoorbeeld een muziekinstrument. Het spelen van muziek verwees vaak naar de liefde. Naast de schaal hangt een zeegezicht. Een schip werd in de 17e eeuw vergeleken met een minnaar en de zee met de liefde. Een rustige zee betekende een goede relatie. Het schip vaart hier op rustig water. Hoe Vermeer dit precies bedoeld heeft zullen we nooit weten. Dat maakt dit schilderij zo spannend.

Dit schilderij is ideaal voor wie opzoek is naar modern en minimalistisch. Perfect om een woonkamer, slaapkamer of kantoor te decoreren. De kleuren blauw en geel mogen niet meer in het interieur van tegenwoordig ontbreken, combineer de kleurtinten met je andere woonaccessoires en geef jouw vertrek nieuwe look.

Indien gewenst kunnen de kunstwerken op basis van de originele afmeting geschaald worden, neem hiervoor contact met ons op. Creëer op jouw muur een échte eyecatcher!

Al onze kunstwerken zijn van hoge kwaliteit waardoor je altijd een scherp resultaat aan jouw wand hebt hangen. Ben je opzoek bent naar een moderne of industriële inrichting of juist naar prints voor een eigentijdse uitstraling? Dit schilderij past in iedere woning, horecagelegenheid of bedrijfspand. Maak jouw muur uniek door deze geweldige Oude Meesterwerk aan de wand te hangen. Laat jouw kunstwerk met zorg en liefde in Nederland op de door jouw gekozen luxe materiaal geproduceerd!

Extra informatie

Materiaal

Acrylglas, Akoestisch Paneel, Canvas, Dibond, Geborsteld Aluminium, Hout, Metaal, Poster, Textiel in frame, Textielposter, Tuinposter

Afmeting

20×30, 30×45, 40×60, 50×75, 60×90, 70×105, 80×120, 90×135, 100×150, 120×180, 150×225, 170×255, 200×300

Formaat

Staand

Kleur

Blauw, Bruin, Geel

Thema

Kunstwerken