De Menagerie – Melchior d’ Hondecoeter

Vanaf: 21,85

De Menagerie van Melchior d’ Hondecoeter. Dit unieke meesterwerk van Hollands grootste schilder kun jij laten schitteren op jouw muur, hiervoor hoef je niet meer naar het museum.

Wissen

De Menagerie van Melchior d’ Hondecoeter. Dit prachtige schilderij van Melchior d’Hondecoeter was bestemd voor het Paleis Het Loo van Willem III. Het hing boven de deur in het privékabinet van de koning. Veel verschillende vogels en dieren bracht d’Hondecoeter samen in dit schilderij. Een verzameling van wilde en exotische dieren in gevangenschap.

Dit schilderij is ideaal voor wie opzoek is naar een stoer en modern item in huis of bedrijfspand. Het meesterwerk is een prachtige aanwinst voor de keuken, woonkamer, slaapkamer of kantoor. De vele kleuren van dit kunstwerk zijn gemakkelijk te combineren met de andere woonaccessoires in jouw vertrek.

Indien gewenst kunnen de kunstwerken op basis van de originele afmeting geschaald worden, neem hiervoor contact met ons op. Creëer op jouw muur een échte eyecatcher!

Al onze kunstwerken zijn van hoge kwaliteit waardoor je altijd een scherp resultaat aan jouw wand hebt hangen. Ben je opzoek bent naar een moderne of industriële inrichting of juist naar prints voor een eigentijdse uitstraling? Dit schilderij past in iedere woning, horecagelegenheid of bedrijfspand. Maak jouw muur uniek door deze geweldige Oude Meesterwerk aan de wand te hangen. Laat jouw kunstwerk met zorg en liefde in Nederland op de door jouw gekozen luxe materiaal geproduceerd!

Extra informatie

Materiaal

Acrylglas, Akoestisch Paneel, Canvas, Dibond, Geborsteld Aluminium, Hout, Metaal, Poster, Textiel in frame, Textielposter, Tuinposter

Afmeting

20×30, 30×45, 40×60, 50×75, 60×90, 70×105, 80×120, 90×135, 100×150, 120×180, 150×225, 170×255, 200×300

Formaat

Staand

Kleur

Bruin, Grijs, Wit

Thema

Kunstwerken