Het melkmeisje – Johannes Vermeer

Vanaf: 21,85

Het melkmeisje van Johannes Vermeer. Dit populaire meesterwerk van Hollands grootste schilder kun jij laten schitteren op jouw muur, hiervoor hoef je niet meer naar het museum. Combineer de blauwe en oker gele tinten die in het schilderij zijn verwerkt met je woonaccessoires en geef je interieur een nieuwe uitstraling.

Wissen

Het beroemde melkmeisje van Johannes Vermeer. Helemaal verdiept in haar werk dat ze ons niet opmerkt. Alles lijkt stil te staan in dit schilderij, behalve de melk die het meisje ingiet. Dat lijkt wel te stromen. Dit schitterende effect bereikte Vermeer door kleur stipjes te schilderen op plekken waar het licht weerkaatst.

Vermeer was een perfectionist die aandacht besteedde aan de kleinste details. Van de spijkertjes in de muur tot aan de rommel op de grond. Het lijkt een keurig huishouden, maar dat is het niet. Het dienstmeisje trekt alle aandacht naar zich toe. Ze is het stralende middelpunt van dit schilderij.

Dit populaire schilderij mag niet meer in jouw interieur ontbreken. Perfect om een woonkamer, slaapkamer of kantoor te decoreren. De kleuren blauw en oker geel zijn niet meer in het interieur van tegenwoordig weg te denken, combineer de kleurentinten met je andere woonaccessoires en geef jouw vertrek nieuwe look.

Indien gewenst kunnen de kunstwerken op basis van de originele afmeting geschaald worden, neem hiervoor contact met ons op. Creëer op jouw muur een échte eyecatcher!

Al onze kunstwerken zijn van hoge kwaliteit waardoor je altijd een scherp resultaat aan jouw wand hebt hangen. Ben je opzoek bent naar een moderne of industriële inrichting of juist naar prints voor een eigentijdse uitstraling? Dit schilderij past in iedere woning, horecagelegenheid of bedrijfspand. Maak jouw muur uniek door deze geweldige Oude Meesterwerk aan de wand te hangen. Laat jouw kunstwerk met zorg en liefde in Nederland op de door jouw gekozen luxe materiaal geproduceerd!

Extra informatie

Materiaal

Acrylglas, Akoestisch Paneel, Canvas, Dibond, Geborsteld Aluminium, Hout, Metaal, Poster, Textiel in frame, Textielposter, Tuinposter

Afmeting

20×30, 30×45, 40×60, 50×75, 60×90, 70×105, 80×120, 90×135, 100×150, 120×180, 150×225, 170×255, 200×300

Formaat

Staand

Kleur

Blauw, Bruin, Geel

Thema

Kunstwerken