Het drijvend veertje – Melchior d’ Hondecoeter

Vanaf: 21,85

Het drijvend veertje van Melchior d’ Hondecoeter. Dit unieke meesterwerk van Hollands grootste schilder kun jij laten schitteren op jouw muur, hiervoor hoef je niet meer naar het museum. Dit schilderij is ideaal voor wie opzoek is naar een stoere en moderne woonstijl. Het meesterwerk is een prachtige aanwinst voor je keuken, woonkamer, slaapkamer of kantoor.

Wissen

Het drijvend veertje van Melchior d’ Hondecoeter. De specialiteit van Melchior d’Hondecoeter? het schilderen van pluimvee. Hij was voornamelijk gespecialiseerd in het schilderen van kippen en eenden. Later kwamen daar ook siervogels bij. De rijke burgers wilden zich ook graag met pronk vogels omringen in hun landhuizen. Dit prachtige schilderij heeft ‘d’Hondecoeter gemaakt voor Paleis Het Loo voor Willem III.

Dit schilderij is ideaal voor wie opzoek is naar stoer en modern, het meesterwerk is een prachtige aanwinst voor de keuken, woonkamer, slaapkamer of kantoor. De vele kleuren van dit kunstwerk zijn gemakkelijk te combineren met de andere woonaccessoires in jouw vertrek.

Indien gewenst kunnen de kunstwerken op basis van de originele afmeting geschaald worden, neem hiervoor contact met ons op. Creëer op jouw muur een échte eyecatcher!

Al onze kunstwerken zijn van hoge kwaliteit waardoor je altijd een scherp resultaat aan jouw wand hebt hangen. Ben je opzoek bent naar een moderne of industriële inrichting of juist naar prints voor een eigentijdse uitstraling? Dit schilderij past in iedere woning, horecagelegenheid of bedrijfspand. Maak jouw muur uniek door deze geweldige Oude Meesterwerk aan de wand te hangen. Laat jouw kunstwerk met zorg en liefde in Nederland op de door jouw gekozen luxe materiaal geproduceerd!

Extra informatie

Materiaal

Acrylglas, Akoestisch Paneel, Canvas, Dibond, Geborsteld Aluminium, Hout, Metaal, Poster, Textiel in frame, Textielposter, Tuinposter

Afmeting

20×30, 30×45, 40×60, 50×75, 60×90, 70×105, 80×120, 90×135, 100×150, 120×180, 150×225, 170×255, 200×300

Formaat

Staand

Kleur

Blauw, Grijs, Wit

Thema

Kunstwerken