Brieflezende vrouw – Johannes Vermeer

Vanaf: 21,85

Brieflezende vrouw van Johannes Vermeer. Dit schilderij draait om de kleur blauw. Vermeer verwerkte deze kleur in de schaduw op de muur, de stok en knop van de kaart en zelfs in haar armen. De kleur blauw mag niet meer in het interieur van tegenwoordig ontbreken, combineer deze kleurentint met je andere woonaccessoires en geef jouw vertrek nieuwe look.

Wissen

Brieflezende vrouw van Johannes Vermeer. Er werd veel gelezen en geschreven door mannen en vrouwen in de 17e eeuw. Het is een dagelijks tafereel. De jonge vrouw trekt direct de aandacht. Vermeer plaatste haar in het midden, in een sobere kamer met veel rechte lijnen waarin de stoel en landkaart overheersen. Doordat dit schilderij een moderne compositie heeft, vallen de ronde vormen van de jonge vrouw extra op. Dit schilderij draait om de kleur blauw. Vermeer verwerkte deze kleur in de schaduw op de muur, de stok en knop van de kaart en zelfs in haar armen.

Dit schilderij is ideaal voor wie opzoek is naar modern en minimalistisch. Perfect om een woonkamer, slaapkamer of kantoor te decoreren. De kleuren blauw en geel mogen niet meer in het interieur van tegenwoordig ontbreken, combineer de kleurtinten met je andere woonaccessoires en geef jouw vertrek nieuwe look.

Indien gewenst kunnen de kunstwerken op basis van de originele afmeting geschaald worden, neem hiervoor contact met ons op. Creëer op jouw muur een échte eyecatcher!

Al onze kunstwerken zijn van hoge kwaliteit waardoor je altijd een scherp resultaat aan jouw wand hebt hangen. Ben je opzoek bent naar een moderne of industriële inrichting of juist naar prints voor een eigentijdse uitstraling? Dit schilderij past in iedere woning, horecagelegenheid of bedrijfspand. Maak jouw muur uniek door deze geweldige Oude Meesterwerk aan de wand te hangen. Laat jouw kunstwerk met zorg en liefde in Nederland op de door jouw gekozen luxe materiaal geproduceerd!

Extra informatie

Materiaal

Acrylglas, Akoestisch Paneel, Canvas, Dibond, Geborsteld Aluminium, Hout, Metaal, Poster, Textiel in frame, Textielposter, Tuinposter

Afmeting

20×30, 30×45, 40×60, 50×75, 60×90, 70×105, 80×120, 90×135, 100×150, 120×180, 150×225, 170×255, 200×300

Formaat

Staand

Kleur

Blauw, Bruin, Geel

Thema

Kunstwerken