De stier – Paulus Potter

Vanaf: 21,85

Dit unieke meesterwerk van Hollands grootste schilder kun jij laten schitteren op jouw muur te bestellen op diverse materialen, hiervoor hoef je niet meer naar het museum. Combineer dit prachtige schilderij met de landelijke uitstraling in huis, kantoor of bedrijfspand en laat je muur tot leven komen!

Wissen

De stier van Paulus Potter. Dit unieke meesterwerk van Hollands grootste schilder kun jij laten schitteren op jouw muur, hiervoor hoef je niet meer naar het museum. Wat dit schilderij zo bijzonder maakt, is het feit dat Potter iets gewoons zoals een stier weergaf. Hij besteedde veel aandacht aan de kleinste details, zoals de vliegen rond de rug van de stier, de kikker op de voorgrond en de snorharen van de koe. Potter wilde eerst alleen het stier schilderen. Later bevestigde hij nieuwe stukken doek. En breidde het kunstwerk uit met de boer, een koe, drie schapen en een weide met vee. Dit schilderij werd het boegbeeld van de Hollandse naturalistische schilderkunst. Combineer dit prachtige schilderij met de landelijke uitstraling in huis, kantoor of bedrijfspand en laat je muur tot leven komen!

Indien gewenst kan dit prachtige kunstwerk worden geschaald op basis van de originele afmetingen van het Meesterwerk, neem hiervoor contact met ons op.

Extra informatie

Materiaal

Acrylglas, Akoestisch Paneel, Canvas, Dibond, Geborsteld Aluminium, Hout, Metaal, Poster, Textiel in frame, Textielposter, Tuinposter

Afmeting

30×20, 45×30, 60×40, 75×50, 90×60, 105×70, 120×80, 150×100, 180×120, 225×150, 255×170, 300×200

Formaat

Liggend

Kleur

Bruin, Grijs

Thema

Kunstwerken