Scandinavische wanddecoratie

Bij een Scandinavisch interieur hoort less is more. Het interieur is licht, modern, minimalistisch en ruimtelijk. Deze interieurstijl is erg populair en jij bent natuurlijk niet voor niets aan het kijken tussen onze Scandinavische wanddecoratie. Jij wilt je muur graag voorzien van mooie Scandinavische decoratie die natuurlijk past binnen jouw interieur. Een Scandinavische interieurstijl staat bekend om rust en eenvoud. Dit is ook precies wat je vindt binnen ons aanbod. Ontdek op deze pagina ons volledige aanbod van muurdecoratie in Scandinavische stijl. We hebben namelijk een uitgebreid aanbod dat past bij deze interieurstijl.
Show Filters

Resultaat 1–30 van de 231 resultaten wordt getoond

Resultaat 1–30 van de 231 resultaten wordt getoond

Haal de natuur in huis

Met onze natuur muurdecoratie kun je in een handomdraai de rustige, cleane, maar toch gezellige Scandinavische sfeer in huis halen. Prints benadrukken tenslotte je interieurstijl en geven een finishing touch. In ons assortiment vind je daarom verschillende muurdecoratie van mooie bossen, bloemen en planten, strand en mooie meren om helemaal tot rust te komen. Groen in je huis halen is namelijk kenmerkend bij een Scandinavisch interieur. Naast muurdecoratie in een natuur stijl kun je ook gaan werken met planten.

Stijlvolle zwart-wit wanddecoratie

Vooral bij dieren muurdecoratie kan zwart wit erg mooi uitvallen. Bij een Scandinavisch interieur wordt er namelijk vaak gebruik gemaakt van zwart-wit wanddecoratie. Het is namelijk tijdloos, strak en modern. Je kunt heel goed natuur muurdecoratie combineren met moderne muurdecoratie. Het hoeft namelijk niet alleen maar vintage te zijn bij een Scandinavisch interieur. Laat moderne abstracte kunst gewoon terugkomen. Zo kun je bijvoorbeeld een wand helemaal volhangen met zwart-wit muurdecoratie. Kies voor verschillende foto’s en verschillende formaten en hang deze speels op.

Scandinavische muurdecoratie kopen bij WallCatcher

In ons assortiment vind je verschillende Scandinavische muurdecoratie voor jouw interieur. Omdat het in een Scandinavisch interieur vooral om eenvoud gaat hebben wij een divers aanbod. Bij WallCatcher bestel je de mooiste wanddecoratie met of zonder lijst om jouw Scandinavische interieur helemaal mee af te maken. Muurdecoratie op hout past erg goed binnen een Scandinavisch interieur. Bij ons vind je verschillende materialen om je muurdecoratie op af te laten drukken. Dit is tenslotte erg bepalend voor de sfeer en uitstraling.

Voor vragen of advies kun je vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij helpen je dan graag persoonlijk verder.