City Map Copenhagen

Vanaf: 21,85

City Map – stadskaart van Kopenhagen. Mooie zwart-wit plattegrond van je favoriete stad. Hang de hoofdstad van Denemarken aan de muur van je woning of op kantoor. Deze plattegrond van Kopenhagen is een mooi en trendy interieurdetail op een wand in huis, op kantoor of in een bedrijfspand.

Wissen

City Map – stadskaart van Kopenhagen. Mooie zwart-wit plattegrond van je favoriete stad. Hang de hoofdstad van Denemarken aan de muur van je woning of op kantoor. De charme van Kopenhagen zit hem in de combinatie van moderne architectonische straten met een mengelmoes van oude statige gebouwen. In de stad zijn veel parken met water te vinden waar je heerlijk tot rust kunt komen. Modeliefhebbers zijn tegenwoordig helemaal op hun plaats in Kopenhagen, want Denemarken begint een steeds belangrijkere positie in de internationale fashion te krijgen. Eén van de meest sfeervolle plekjes in de stad is Nyhavn, een klein haventje met huizen in verschillende kleuren. Waarschijnlijk de grootste toeristische trekpleister van Kopenhagen is het kleine zeemeermin beeld, dat gebaseerd is op het sprookje van de Deense schrijver Hans Christian Andersen. Deze plattegrond van Kopenhagen is een mooi en trendy interieurdetail op een wand in huis, op kantoor of in een bedrijfspand.

Extra informatie

Materiaal

Acrylglas, Akoestisch Paneel, Canvas, Dibond, Geborsteld Aluminium, Hout, Metaal, Poster, Textiel in frame, Textielposter, Tuinposter

Afmeting

20×30, 30×45, 40×60, 50×75, 60×90, 70×105, 80×120, 90×135, 100×150, 120×180, 150×225

Formaat

Staand

Kleur

Zwart/wit

Thema

Citymaps