Industriële wanddecoratie

Houd je van een industriële interieurstijl? Dan wil je natuurlijk ook industriële muurdecoratie om het helemaal compleet te maken. Echter wordt er vaak gedacht dat een industrieel interieur sober en kil is. Dit is niet helemaal waar, want je kunt in een industrieel interieur gebruik maken van verschillende materialen en het combineren van kleuren. Vaak zie je ook dat een industriële look prima samengaat met een moderner, Scandinavisch interieur. In ons assortiment vind je daarom ook diverse industriële muurdecoratie voor in je huis. Ontdek hieronder ons aanbod of lees onderaan deze pagina verder voor meer informatie.
Show Filters

Resultaat 1–30 van de 166 resultaten wordt getoond

Resultaat 1–30 van de 166 resultaten wordt getoond

Eigenschappen industrieel interieur

Bij een industriële look en interieur kun je denken aan baksteen, beton, aluminium en het gebruik van hout. Dit geeft die industriële sfeer in het interieur. Je kunt dit bijvoorbeeld ook heel goed na bootsen met bepaald behang. Denk aan rode bakstenen of een ander betonnen muur behang. De kleur die veel terug komt in een industrieel interieur is grijs. Dit is niet alleen maar saai effen grijs, maar ook warmer grijs, zoals antraciet of een bepaalde kleuroverloop met grijs. Stoere muurdecoratie komt helemaal tot zijn recht binnen een industrieel interieur. Denk aan een opvallende muurdecoratie met dieren in bijvoorbeeld zwart wit of in kleur met een zwarte achtergrond. Het dier springt dan echt helemaal uit de muurdecoratie.

Ons assortiment industriële muurdecoratie

In ons assortiment vind je naast muurdecoratie met dieren ook nog allerlei andere decoratiestukken die passen bij een industrieel interieur. Zo vind je diverse kunstwerken in ons assortiment. Letterlijk kunstwerken. Diverse portretten van Rembrandt van Rijn tot het bekende schilderij De Sterrennacht van Vincent van Gogh. Met een mooie lijst er omheen passen deze decoratie stukken perfect binnen een industrieel interieur.

Naast het beeld is materiaal ook een belangrijk onderdeel om een industrieel interieur te creëren. Bij ons heb je daarom de keus uit verschillende materialen en vormen. De materialen canvas, dibond, hout, metaal en geborsteld aluminium zijn perfect om toe te passen bij een industriële wanddecoratie.

Industriële muurdecoratie online bestellen bij WallCatcher

Wil jij je liefde voor een industrieel interieur helemaal compleet maken? Dan ben je bij ons aan het juiste adres voor diverse industriële wanddecoratie. Van verschillende materialen die passen bij een industrieel interieur tot diverse vormen die kunnen zorgen voor het ultieme eindresultaat.

Voor vragen of advies over een industriële muurdecoratie kun je contact met ons opnemen. Wij helpen en adviseren je dan graag persoonlijk verder.