Metalen wanddecoratie

Haal je met regelmaat een frisse wind door je interieur? Kleine aanpassingen in de woonkamer zorgen al voor een heel andere uitstraling. Wat dacht je bijvoorbeeld van een metalen wanddecoratie die de lege plek boven de bank opvult?

Een fotoafdruk wordt door het metaal op een indrukwekkende manier tot leven gebracht. Ervaar hoe we er bij WallCatcher voor zorgen dat jouw foto met kwaliteit op metaal wordt afgedrukt.

Let op: Ronde muurdecoratie is helaas niet mogelijk op metaal.

Een strakke en stoere eyecatcher op metaal

Heb je een foto van een speciale herinnering in gedachten die je op een unieke manier een plek wilt geven in je interieur? Kies er dan voor om je afdruk uit te vergroten op een metalen ondergrond. Een wanddecoratie op metaal krijgt een heel bijzondere uitstraling die in een moderne of industriële inrichting prachtig tot zijn recht komt. En niet alleen binnen, ook in de tuin blijft de wanddecoratie in heel goede staat.

Het metaal bestaat uit een dunne plaat van aluminium met daarop een coating. Hier wordt met een speciale techniek de afbeelding op aangebracht, namelijk middels verhitting. Door de verhitting verandert de inkt in een gas. Wanneer dit in aanraking komt met het metaal verbindt de inkt zich met de metalen plaat. Het resultaat van deze speciale techniek is een haarscherpe en strakke wanddecoratie waarop de kleuren prachtig worden weergegeven. Het metaal is verder gemakkelijk schoont te maken en kras- en watervast, waardoor dit product ideaal is voor zowel binnen- als buitengebruik. Voor het ophangen van de metalen WallCatcher is aan de achterzijde een stevig frame gemonteerd, waarmee de plaat direct opgehangen kan worden.

Een metalen wanddecoratie met een ontwerp uit onze collectie

Bij ons heb je de mogelijkheid om een foto uit je persoonlijk album uit te vergroten op metaal voor een unieke weergave van die speciale herinnering. Daarnaast hebben we een rijk assortiment vol prachtige ontwerpen waaruit jij je keuze kunt maken. Een metalen wanddecoratie met kleurrijke dieren of een hoogwaardige replica van een van de kunstwerken van Johannes Vermeer die je op metaal laat afdrukken.

Ben jij benieuwd hoe jouw foto eruit zal zien op een metalen wanddecoratie? Neem eens een kijkje in ons assortiment vol inspirerende voorbeelden. Bekijk bovendien onze andere materialen die als ondergrond dienen voor jouw persoonlijke WallCatcher. Wat dacht je van een afdruk op dibond of van een houten wanddecoratie?

Metalen wanddecoratie kopen bij WallCatcher

Heb je een van onze ontwerpen uitgekozen die je bij jou aan de muur wilt? Of ga je voor een prachtige foto uit je eigen archief die je op een metalen wanddecoratie wilt laten uitvergroten?

Neem vrijblijvend contact met ons op om je wensen aan ons duidelijk te maken, zodat jij binnenkort van je eigen WallCatcher kunt genieten. Ook voor andere vragen of advies staan we je graag te woord.

wanddecoratie op metaal
De waardering van www.wallcatcher.com bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 653 reviews.

TEXTIEL IN FRAME: TWEEDE DOEK GRATIS

TWEEDE DOEK GRATIS!!