Behang muursticker

Wordt het tijd voor een nieuwe blikvanger aan de muur? Laat een persoonlijke foto uitvergroten op een behang muursticker. De ronde vorm en het strakke design zorgen voor een verrassend effect en brengen de heldere kleuren en scherpe details prachtig naar voren. Je raakt niet uitgekeken op jouw WallCatcher die met een maximale diameter van 140 cm echt opvalt.

Lees op deze pagina waarom de behang muursticker een mooie keuze is als ondergrond voor de WallCatcher. Met keuze uit afmetingen van 30 tot 140 cm doorsnee bepaal je precies hoe je jouw muur wilt decoreren. Bekijk ook onze andere materialen, zoals de wanddecoratie op dibond waarop je muurcirkel prachtig uitkomt.

Muurovaal Boerderijen, unieke wanddecoratie kunst

Dé trend van 2023 → Muurovalen

Ook mogelijk als behang muurstickers!

Dit jaar zijn de organische vormen helemaal in trek. Daarom vonden we dat het tijd werd om naast de rechte en ronde vormen ook muurovalen te ontwerpen. In onze shop vind je al onze bekende WallCatchers, maar ook nieuwe designs in de ovale vormen.

Door de trend van organische vormen krijgt je interieur een zachtere uitstraling. Je ziet de ovalen vormen ook vaak terugkomen in woonaccessoires en meubilair. Het resultaat hiervan is dat je een rustig, warm en vertrouwd gevoel creëert in jouw huis. Benieuwd?

Strak op de muur

Een prachtige prent die wordt afgebeeld op de behang muursticker heeft een indrukwekkende uitstraling. Dit komt in de eerste plaats door de strakke vormgeving van het materiaal. Direct op de muur geplaatst en in een ronde vorm, wat zorgt voor een bijzonder effect. Onze prenten worden met hoge kwaliteit en vakkundigheid op de muursticker aangebracht. De kleinste details komen daardoor perfect tot hun recht en de warme, heldere kleuren komen een op een overeen met het origineel.

Wil je graag een behang muursticker in jouw woonkamer, maar ben je bang voor vouwen of bubbels die ontstaan tijdens het aanbrengen? Geen zorgen. Op de achterkant van onze muurstickers is een speciale hechtende laag aangebracht die is voorzien van een noppenstructuur. Deze structuur helpt je om het behang strak op de muur aan te brengen. Bestel je een muursticker met een doorsnee van 100 cm of meer, dan ontvang je een goldrakel met monkeystrips die je daarbij helpt. Wil je de muursticker toch een andere plek geven? Dan kun je die gemakkelijk herpositioneren. Er blijven geen lijmresten achter en de WallCatcher hang je net zo strak op een nieuwe plek op.

Let op: is je muur pas geverfd? Dan raden wij af om de muursticker aan te brengen. Het is van belang dat de verf voldoende uitgehard is. Wanneer de ondergrond niet voldoende droog is, dan is er een risico dat de sticker bij het herpositioneren een laagje verf meeneemt. Wij zijn hier niet voor aansprakelijk, aangezien wij niet kunnen checken of de verf voldoende uitgehard was voordat de muursticker op de muur werd aangebracht.

Een afbeelding uit onze of jouw persoonlijke collectie

In ons assortiment heb je keuze uit prachtige afbeeldingen. Met zorg hebben we ons aanbod samengesteld waarbij schoonheid en kwaliteit de boventoon voeren. Van bijzondere kunstwerken tot indrukwekkende dierenprenten, de mooiste WallCatchers vind je in onze galerij.

Ook is het mogelijk om een persoonlijke foto uit te vergroten op de behang muursticker. Het is een originele en opvallende manier om die ene herinnering een bijzondere plek te geven in je interieur. Of je nu gaat voor één behang muursticker op groot formaat of ervoor kiest een reeks familiefoto’s te groeperen op kleine muurstickers, de ronde vormen en strakke vormgeving zorgen voor een unieke uitstraling van jouw foto’s.

Behang muursticker kopen bij WallCatcher

Als je eens wat anders aan de muur wilt en de vierkante of rechthoekige portretten wilt vervangen voor ronde vormen, dan is de behang muursticker een perfecte keus. Het is verrassend en zorgt heeft een sfeervol effect. Bepaal de foto die je aan de muur wilt hebben, kies het formaat dat daarbij past en plaats je bestelling. Heb je nog vragen over het materiaal of over de bestelprocedure? Neem dan contact met ons, we helpen je graag met het maken van je keuze.

De waardering van www.wallcatcher.com bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 648 reviews.

TEXTIEL IN FRAME: TWEEDE DOEK GRATIS

TWEEDE DOEK GRATIS!!