Behang muursticker

Behangsticker

Heb je geen zin om te schilderen en wil je jouw interieur op een simpele manier veranderen? Dan is de behangsticker de perfecte oplossing voor jouw! Onze stickers hebben een speciale hechtende laag met een noppenstructuur. Door de noppenstructuur ontstaan er kleine luchtkanaaltjes in de laag waardoor je de sticker gemakkelijk en bubbelvrij kunt aanbrengen. Het is voldoende om de sticker met de hand aan te wrijven. Bij een bestelling vanaf een diameter van 100 centimeter krijg je een goldrakel met monkeystrips erbij geleverd om de sticker gemakkelijk zonder bubbels aan te kunnen brengen. De stickers zijn eenvoudig te verwijderen en kun je gemakkelijk herpositioneren. De stickers laten geen lijmresten achter.

Wij adviseren de sticker op een vlakke ondergrond te positioneren, zodat je de structuur van de wand niet door de behangsticker ziet.

Shop hier je Behangsticker.

Let op: In verband met voorraad problemen worden onze behangstickers vanaf 15 februari geleverd.

Behangsticker met unieke prints
Behangsticker met unieke prints
De waardering van www.wallcatcher.com bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 495 reviews.

Lukt het jouw niet om de afbeelding te uploaden of te bewerken? Mail ons je foto en geef jouw wensen aan, wij helpen je graag verder: info@wallcatcher.com