Multiplex (hout)

Een unieke en karakteristieke eyecatcher aan je muur? Dat bereik je met de wanddecoratie op multiplex. Deze houten muurcirkel is opgebouwd uit meerdere fineerlagen en heeft een dikte van 9 mm. Er zitten geen naden op het oppervlak, waardoor de afbeelding prachtig wordt weergegeven. En toch herken je subtiel de kleuren en kenmerken van het hout terug in jouw WallCatcher.

Bekijk de prachtige afbeeldingen in ons assortiment of kies voor een unieke foto uit je eigen collectie. Laat je deze uitvergroten op een muurcirkel van multiplex, dan zorgt dat voor een verrassend effect in de woonkamer. Met een diameter van 40 tot 100 centimeter vind je absoluut een mooie plek aan de muur waar de multiplex wandcirkel tot zijn recht kom

De bijzondere uitstraling van multiplex

De multiplex muurcirkel heeft een unieke uitstraling door de houten kenmerken die je erin terugziet. De kleuren en details van de afbeelding die jij aan de muur wilt hebben, komen prachtig naar voren in combinatie met de subtiele uitstraling van het materiaal. Dat geldt ook voor andere materialen in ons assortiment zoals een muurdecoratie op geborsteld aluminium of op canvas.

De uitstraling is niet het enige wat dit materiaal bijzonder maakt. Kies je voor multiplex als ondergrond van jouw WallCatcher, dan draag je bij aan een beter klimaat. Het PEFC-keurmerk waarmee het materiaal is gekeurd, laat zien dat het hout van een duurzaam beheerd bos afkomstig is. Het bos blijft in stand en daar is de multiplex wandcirkel een mooi symbool van.

De keuze voor jouw WallCatcher

Wat voor unieke eyecatcher wil jij aan de muur hangen? Kies je voor een prachtige foto van je gezin of heb je een afbeelding uit onze rijke aanbod gevonden? We hebben onze collectie opgedeeld in verschillende categorieën en stijlen waaruit je een keuze kunt maken die past in jouw interieur. Wat dacht je van een muurdecoratie met dieren die tot leven komen op multiplex? Of een kunstwerk van een Hollandse meester die in dit geval niet in een rechthoekige lijst hangt, maar is afgedrukt op een unieke muurcirkel?

Houten wandcirkel kopen bij WallCatcher

Kies voor een wanddecoratie op multiplex als je een muurcirkel met een unieke uitstraling aan de muur wilt. Het materiaal brengt de afbeelding tot leven en zorgt voor een warme en karakteristieke sfeer. Deze eyecatcher past perfect in een landelijke inrichting, maar komt ook goed tot zijn recht aan de muur van een modern interieur.

Ben jij benieuwd hoe jouw persoonlijke foto eruitziet op multiplex muurcirkel? Plaats je bestelling en laat je verrassen door het geweldige resultaat. Heb je vragen over het materiaal of over de bestellingprocedure? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

houten wanddecoratie native lion
De waardering van www.wallcatcher.com bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 653 reviews.

TEXTIEL IN FRAME: TWEEDE DOEK GRATIS

TWEEDE DOEK GRATIS!!