Muurcirkel sets

Met muurcirkel sets voor aan de muur kun je extra sfeer toevoegen. Je hebt namelijk niet één muurcirkel, maar meerdere die je met elkaar kunt combineren. Er zijn allerlei verschillende mogelijkheden om een mooi geheel te maken met muurcirkel sets aan de muur. Zo kun je allerlei dezelfde thema sets doen, maar je kunt dit ook combineren met een muurcirkel in een ander thema. Je bent hier helemaal vrij in natuurlijk en gebruik daarbij lekker je creativiteit. Fleur jouw interieur op met trendy muurcirkels die op dit moment helemaal hip zijn. In ons assortiment vind je verschillende soorten muurcirkel sets en is het zelfs mogelijk om je eigen muurcirkel set samen te stellen.
Show Filters

Toont alle 3 resultaten

Toont alle 3 resultaten

Verschillende materialen

Wij hebben een aantal bestaande muurcirkel sets in ons assortiment, maar het is ook mogelijk om je eigen muurcirkel set samen te stellen. Op die manier stel je een set samen die perfect bij jouw interieur past. Het maakt niet uit of je ze op een grote of een kleine muur wilt, want de sets zijn in verschillende afmetingen en materialen te verkrijgen. Je kunt bij ons voor muurcirkels kiezen uit de volgende materialen:

  • Acrylglas
  • Behangsticker
  • Dibond
  • Forex
  • Geborsteld aluminium
  • Tuinposter

De wandcirkels in ons assortiment zijn van top kwaliteit en bieden we aan voor de beste prijs. Wil je graag de tuin, veranda, balkon of terras opleuken met een muurcirkel set? Dan adviseren wij om te kiezen uit acrylglas, tuinposter, dibond of geborsteld aluminium. Deze materialen zijn namelijk bestendig tegen Uv-straling, vocht en omgevingstemperaturen. Op die manier kun je langer genieten van de wandcirkels en blijven ze langer mooi.

Muurcirkel sets kopen bij WallCatcher

Wil je graag mooie sets creëren voor aan de muur? Zoek dan niet verder, want bij ons ben je aan het juiste adres. Niet alleen voor volwassenen, maar ook voor de kinderkamer hebben we verschillende muurcirkel sets. Wil je toch liever je eigen draai er aan geven? Dan kun je natuurlijk ook muurcirkels uit ons assortiment bestellen in verschillende afmetingen. Of stel je eigen muurcirkel set samen met je favoriete foto’s, sfeerbeelden of het combineren met je bedrijfslogo als je die hebt.

Kom je er zelf niet uit? Twijfel niet en neem gerust contact met ons op. Wij helpen je via die weg graag persoonlijk verder.