Modern

Een modern interieur is en blijft populair. Daar kan moderne muurdecoratie natuurlijk niet bij ontbreken. In een modern interieur zie je vaak witte muren, strakke lijnen, hippe details en een minimalistische inrichting. De focus kan dus heel goed gelegd worden op muurdecoratie modern als een blikvanger. De basiskleuren van het interieur breng je in balans met kleurrijke accessoires en wanddecoratie. Een groot schilderij op Canvas of Acrylglas (plexiglas) in stralende kleuren is een prachtige blikvanger voor een anders wat saai en kil interieur. Ontdek op deze pagina meer over moderne wanddecoratie en laat je inspireren.
Show Filters

Resultaat 1–30 van de 249 resultaten wordt getoond

Resultaat 1–30 van de 249 resultaten wordt getoond

Moderne muurdecoratie voor elke ruimte in huis

Trendy en moderne interieurs hebben zeker wel kleur nodig. Kleurrijke wanddecoratie is daarom een perfecte optie. Je kunt gaan voor kunst wanddecoratie waar kleur inzit, maar waarbij je wel de moderne kant erin houdt. Of ga voor dieren muurdecoratie met een krachtige en kleurrijke uitstraling. Een moderne woonkamer is strak en neutraal en is voorzien van weinig details en minimale decoratie. Juist doordat de decoratie minimaal is, is het belangrijk hier voor grote wanddecoraties te gaan. Dit is mogelijk met de wanddecoratie van WallCatcher.

Naast de woonkamer kan muurdecoratie in de slaapkamer niet ontbreken. Na een lange dag kom je tenslotte in de slaapkamer tot rust. De slaapkamer leent zich uitermate goed voor een moderne inrichting. Het is een plek in huis waar je kunt ontspannen. Wij raden daarom aan om je slaapkamer eenvoudig en rustgevend in te richten met kleuren die niet direct op je afkomen.

Tot slot de keuken en eetkamer. De keuken is tenslotte niet alleen een plek waar gegeten en nagetafeld wordt, maar er wordt ook huiswerk gemaakt, spelletjes gespeeld of gekletst met vrienden en familie. Geef je keuken wat sfeer en kies voor een mooie moderne wanddecoratie.

Muurdecoratie modern kopen bij WallCatcher

Wil jij je moderne interieur graag wat meer sfeer en uitstraling geven? Dan ben je bij ons aan het juiste adres voor een uitgebreid assortiment in moderne muurdecoratie. Ga voor rechte vormen of kies voor moderne prints en dan als muurcirkels. Dit geeft meteen een speels effect, maar kan wel modern ogen.

Heb jij al een eyecatcher gevonden in ons assortiment? Of heb je wellicht een vraag of behoefte aan advies? Neem dan gerust contact met ons op en wij helpen of adviseren je graag persoonlijk verder.