Behangcirkel

Wil je een statement maken in huis, breng dan een unieke behangcirkel van WallCatcher op je muur aan. Waar je foto’s altijd in vierkante of rechthoekige formaten aan de muur hangen, doorbreekt de behangcirkel het patroon. Van klein formaat met een 30 cm doorsnede tot een imposante wanddecoratie van 140 cm doorsnede, met de behangcirkel heb je een eyecatcher in huis die gelijk de aandacht trekt. Bekijk de mogelijkheden voor de behangcirkel en kijk in het assortiment vol prachtige prenten. Wil je een behangcirkel in de kinderkamer, slaapkamer of woonkamer, voor iedere ruimte vind je een passende wanddecoratie.
Show Filters

Resultaat 1–30 van de 115 resultaten wordt getoond

Resultaat 1–30 van de 115 resultaten wordt getoond

De behangcirkel strak op de muur

Heb je een lege plek boven de bank die je wilt opvullen met een echte eyecatcher? Of wil je een vrolijke behangcirkel voor in de kinderkamer? Wat je stijl ook is en welke ruimte je wilt inrichten, bij WallCatcher zul je de print vinden die de kamer afmaakt. De unieke behangcirkel plak je direct op de muur, wat zorgt voor een super strak effect. Je hebt geen behanglijm nodig en brengt de behangcirkel gemakkelijk aan. Bovendien kun je als je wilt, de behangcirkel gemakkelijk herpositioneren zonder sporen van beschadiging achter te laten.

Woonkamer, slaapkamer & kinderkamer

De woonkamer, slaapkamer of kinderkamer wil je verrijken met een unieke behangcirkel. Daarmee krijg je een echte eyecatcher in huis waar de aandacht meteen naartoe gaat als je binnenkomt. In ons assortiment zijn allerlei prenten verkrijgbaar, die je onder de diverse categorieën vindt. Wat dacht je bijvoorbeeld van de prachtige kunstwerken van de Hollandse meesters? Die kom je alleen tegen in rechthoekige formaten, maar hier kun je ze in de behangcirkel laten vormen. Wil je een behangcirkel voor in de kinderkamer, dan vind je in ons assortiment allerlei vrolijke afbeeldingen die de ruimte aankleden.

behangcirkel woonkamer

Behangcirkel kopen bij WallCatcher

Heb je een prent gevonden die jij wilt laten afdrukken op behangcirkel voor in de kinderkamer of woonkamer? Voor vragen over de mogelijkheden of over andere materialen in ons assortiment, kun je vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij helpen je graag met het juiste advies. Doe je bestelling bij WallCatcher, dan heb je binnenkort een unieke behangcirkel aan jouw muur.