Panorama wanddecoratie

Panorama wanddecoratie is perfect voor landschappen, meerdere mensen op één foto en stadsgezichten. In ons assortiment vind je verschillende panorama muurdecoratie om die saaie muur in huis net even extra te laten opvallen. Door het brede beeld van panorama kun je snel en gemakkelijk een muur voorzien van wanddecoratie. Een panorama formaat past bijvoorbeeld perfect boven de bank of bed. Met liggende muurdecoratie geef je extra sfeer en stijl aan een ruimte in huis.
Show Filters

Toont alle 9 resultaten

Ons assortiment

In ons aanbod vind je verschillende panorama wanddecoratie voor bij jou thuis. Van dieren muurdecoratie tot landschappen; we hebben een zeer divers aanbod. Het is mogelijk om panorama wanddecoratie in diverse formaten te bestellen. Op die manier zit er altijd een passend formaat voor je tussen. Naast de verschillende formaten bieden wij ook diverse materialen aan om jouw panorama muurdecoratie op te laten bedrukken. Materialen waar je uit kunt kiezen zijn:

  • Acrylglas
  • Akoestisch Paneel
  • Canvas
  • Dibond
  • Geborsteld Aluminium
  • Textiel in frame
  • Textielposter

Tot slot heb je nog uitgebreid de keus uit verschillende ophangsystemen, frame en plankrichting. Op die manier kun jij jouw uitgekozen muurdecoratie nog eens eigen maken en passend maken binnen jouw interieur.

Panorama muurdecoratie kopen bij WallCatcher

Wil jij graag een eyecatcher voor aan de muur? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Je vindt in ons assortiment verschillende panorama muurdecoratie om voor een opvallende muur te zorgen. Waar deze muur zich ook mag bevinden, met wanddecoratie van WallCatcher zal die alles behalve saai worden.

Heb je een vraag? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen of adviseren je dan graag verder.