Houten wanddecoratie

In je woonkamer vol natuurlijke materialen komt onze houten wanddecoratie volledig tot zijn recht. Maar ook in andere stijlen, van klassiek tot modern, zal de wanddecoratie op hout prachtig staan. Een unieke afbeelding uit het assortiment of een persoonlijke gezinsfoto laat je afdrukken op de wanddecoratie die is gemaakt van duurzaam vurenhout met een gladde oppervlakte. Er worden meerdere planken gecombineerd tot één geheel met tussen de planken een kleine naad. Met het gebruik van whitewash finish komt de foto op het gladde oppervlakte tot leven. Voor onze houten wanddecoratie heb je de keuze uit verticale of horizontale plankrichting.

Ontdek de mogelijkheden voor de houten wanddecoratie en bekijk ons assortiment vol bijzondere afbeeldingen. Met een unieke afdruk op hout haal je een ware eyecatcher in huis. Meer informatie? Lees dan verder op deze pagina.

Speels effect met houten wanddecoratie

Ga je voor een wanddecoratie op hout, dan hangt er straks een prachtig item bij jou aan de muur. De houten wanddecoratie is opgebouwd uit een aantal planken. Hierdoor zorgt de subtiele naad die zichtbaar is tussen de planken voor een speels effect. Heb je een mooi plekje aan de muur gevonden, dan zal de wanddecoratie er door de dikte van de planken echt uitspringen.

De houten wanddecoratie past in iedere stijl en het materiaal zorgt voor een levendige en robuuste uitstraling. Heb je een moderne inrichting of houd je juist van een landelijke stijl, het natuurlijke materiaal van de wanddecoratie is een prachtige toevoeging aan je woon- of slaapkamer. 

Prachtige dierenportret of kunstwerk aan de muur?

Een afdruk op de houten wanddecoratie kan horizontaal of verticaal gerealiseerd worden. Heb je een mooie prent in horizontale of verticale stand op het oog? Stel je dan eens voor hoe die vanaf de houten wanddecoratie tot leven komt. Wil je de diepe kleuren van de muurdecoratie met dieren op het hout af laten drukken? Of een ware kunstwerk van een Hollandse meester aan je muur? De opties voor een sfeervolle wanddecoratie op hout zijn er in overvloed. Daarnaast is het mogelijk om een foto uit je eigen bestand op groot formaat af te laten drukken. Geef een mooi plekje aan die speciale herinnering op de houten wanddecoratie.

Wil je graag jouw foto op een ronde vorm laten afdrukken? In ons assortiment vind je houten muurcirkels die de wanddecoratie een speelse dimensie geven. Verzamel leuke familiefoto’s die je groepeert op houten muurcirkels van diverse formaten, met een diameter tussen de 40 en 100 cm. De muurcirkels zijn gemaakt van 12 mm dik multiplex met meer houtfineerlagen. Dit resulteert in een homogeen geheel en een karakteristieke uitstraling van de afdruk. Bovendien bevat de houten muurcirkel van multiplex een internationale keurmerk dat garandeert dat het materiaal uit een duurzaam beheerd bos komt. Reden te meer om je foto af te laten drukken op een houten wandcirkel.

Houten wanddecoratie kopen bij WallCatcher

Heb je nog een lege plek aan de muur en reserveer je die voor een mooie afdruk op houten wanddecoratie? Kies uit het assortiment uit de bijzondere afdrukken of upload een foto uit je eigen bestand. Bestel de eyecatcher die jij aan je muur wilt hebben en breng je woonkamer tot leven.

Heb je nog vragen over de houten wanddecoratie of over andere materialen uit het assortiment? Neem vrijblijvend contact met ons op, wij helpen je graag bij de wanddecoratie voor aan jouw muur.

houten wanddecoratie native lion
De waardering van www.wallcatcher.com bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 652 reviews.

TEXTIEL IN FRAME: TWEEDE DOEK GRATIS

TWEEDE DOEK GRATIS!!