Kunstwerken

Ben jij een kunstliefhebber van grote schildersmeester en wil jij ook wel een Vincent van Gogh of Johannes Vermeer kunstwerk aan de muur hebben? Bij WallCatcher is dit mogelijk. In ons assortiment vind je namelijk diverse muurdecoratie kunst voor in jouw huis. Wij hebben een mooie collectie geselecteerd van diverse grote kunstenaars met prachtige kunstwerken. Bij de kunst muurdecoratie heb jij net als bij alle andere wanddecoratie in ons assortiment, de keus uit allerlei verschillende materialen, formaten en vormen. Ontdek hieronder ons aanbod of scroll helemaal naar onderen om meer informatie te lezen over ons assortiment en de mogelijkheden.
Show Filters

Resultaat 1–30 van de 93 resultaten wordt getoond

Resultaat 1–30 van de 93 resultaten wordt getoond

Onze kunstwerken

Je vindt in ons assortiment verschillende kunstwerken van grote namen. Van zowel Nederlandse kunstenaars als buitenlandse. Eén van Nederlands bekendste kunstschilder Vincent ven Gogh zorgt ervoor dat menig modern interieur gekleurd wordt met zijn iconische meesterwerken. Van zonnige bloesems tot aan de bekende zonnebloemen en natuurlijk De Sterrennacht.

Wil je voor een kleurrijke en natuurlijke kunst muurdecoratie gaan? Dan zal de collectie van Ernst Haeckel zeker in de smaak vallen. Vooral zijn kunstwerk De Kolibries is een echte WallCatcher. Tevens vind je in ons assortiment ook nog diverse werken van Johannes Vermeer, waaronder natuurlijk het wereldberoemde kunstwerk Het Melkmeisje. Tot slot hebben we nog mooie muurdecoratie kunst van Jan Davidsz. de Heem, Hendrik Voogd, Jan Asselijn, Egbert van Drielst, Jozef Israëls in ons assortiment en nog veel meer.

kunst wanddecoratie kopen

Werken met diverse vormen en materialen

Kunst muurdecoratie is van zichzelf natuurlijk al prachtig om aan de muur te hangen. Alleen met het juiste materiaal en afmetingen valt de muurdecoratie extra mooi op. Bij WallCatcher heb je daarom de keus uit allerlei verschillende materialen om je kunstwerk op af te laten drukken. Houd je niet zo van rechte lijnen en hoeken? Kies dan muurcirkels voor aan de muur. Het is namelijk ook mogelijk om je favoriete kunst muurdecoratie te laten afdrukken op een muurcirkel. Dit geeft meteen een heel ander effect aan het werk. Bekijk per kunstwerk wat de mogelijkheden daarin zijn.

muurdecoratie kunst stilleven cirkel

Muurdecoratie kunst kopen bij WallCatcher

Is jouw muur toe aan een echte blikvanger? Met de kunst muurdecoratie van WallCatcher krijg je dat zeker voor elkaar. In ons uitgebreide assortiment vind je namelijk verschillende kunstwerken voor aan de muur. Met de mogelijkheid om te kiezen uit verschillende materialen, formaten en vormen geven wij jou graag een stuk vrijheid voor het creëren van je eigen muurdecoratie.

Voor vragen over de mogelijkheden kun je contact met ons opnemen. Behoefte aan advies? Twijfel dan ook niet om ons te mailen of een berichtje te sturen. Wij helpen en/of advsieren je namelijk graag persoonlijk verder.