Textiel in Frame

Textiel in frame

Laat je wand tot leven komen door een levensgrootte afbeelding aan je muur te hangen. De emotie van de afbeelding spat ervan af door de geweldige uitstraling, grootte en haarscherpe print.
Het is mogelijk om eindeloos van uitstraling te veranderen en in te spelen op het seizoen, de trend en je stemming, door gewoonweg alleen het doek te vervangen. Binnen een handomdraai blaas je een nieuw leven in een ruimte!

De WallCatcher wordt geprint op een polyesterdoek en is voorzien van een peesconfectie (dit is een speciale strip) voor het eenvoudig aanbrengen en wisselen van het textiel in het frame. Het doek is niet kwetsbaar door de veerkracht van het gespannen doek, dit is een groot voordeel bij het ophangen in verschillende ruimtes. Tevens is het doek gemakkelijk schoon te maken door het doek te wassen en te strijken.

Een stevig aluminium frame dat op maat is gemaakt wordt samen met het doek geleverd. Het frame is in verschillende kleuren verkrijgbaar, namelijk in aluminium, zwart en wit. In tegenstelling tot vele andere aanbieders worden onze textielframes geleverd met een dik frame van 27 millimeter dik en 40 milimeter breed, dit geeft een zeer luxe uitstraling aan jouw product.
Met behulp van onze handleiding kun je het frame eenvoudig zelf monteren. Zodra het frame op de muur is bevestigd, span je het doek in het frame.

Het frame wordt los van jouw WallCatcher bezorgd. Het kan dus zijn dat jouw WallCatcher en het frame niet op dezelfde dag worden geleverd, maar wel binnen 5 werkdagen.

Shop hier je muurdecoratie op Textiel in Frame.

Textiel in frame voor aan de wand
Textiel in frame voor aan de wand
De waardering van www.wallcatcher.com bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 495 reviews.

Lukt het jouw niet om de afbeelding te uploaden of te bewerken? Mail ons je foto en geef jouw wensen aan, wij helpen je graag verder: info@wallcatcher.com