Textiel in Frame

Een unieke wanddecoratie voor aan de muur doet veel met de sfeer in de ruimte. Een indrukwekkende decoratie waar de warme kleuren vanaf spatten, daarmee maak je je interieur echt af. Zoek jij een mooie WallCatcher die je wilt laten bedrukken op textiel in frame? Bekijk hier onze prachtige ontwerpen die jij als een ware blikvanger boven de bank ophangt.

Waarom textiel in frame? De strakke en luxe uitstraling zorgt er niet alleen voor dat de muurdecoratie prachtig tot uiting komt. Het materiaal maakt het mogelijk gemakkelijk te wisselen van afbeelding. Hoe dat werkt lees je door op de knop ‘Lees verder’ te klikken.

Het luxueuze en stijlvolle effect van textiel in frame

Wanneer je een luxe uitstraling wilt realiseren met een prachtige wanddecoratie, dan zijn onze textielframes een erg mooie keuze. De wanddecoratie wordt op een polyesterdoek geprint en is voorzien van een peesconfectie. Dit is een speciale strip voor het eenvoudig aanbrengen en wisselen van het textiel in het frame. Het doek is niet kwetsbaar door de veerkracht van het gespannen doek, dit is een groot voordeel bij het ophangen in verschillende ruimtes. Tevens is het doek gemakkelijk schoon te maken door het doek te wassen en te strijken.

Het frame, dat overigens los van jouw WallCatcher doek wordt bezorgd, is van stevig aluminium.  Die frame is strak vormgegeven en past naadloos om het doek. In tegenstelling tot vele andere aanbieders worden onze textielframes geleverd met een dik frame van 27 millimeter dik en 40 millimeter breed. Dit geeft jouw product een luxe uitstraling en maakt de muurdecoratie tot een echt eyecatcher.

Daarnaast is het frame verkrijgbaar in aluminium, zwart of wit, dus je bepaalt precies welke uitstraling jij met de textiel in frame wilt bereiken. Door de kwaliteit van het materiaal en van onze afwerkingstechnieken heb je echt een hoogwaardig kunststuk in huis. Zoek je toch een WallCatcher met een iets minder strakke vormgeving? Dan hebben we prachtige houten wanddecoraties of textielposters.

Prachtige ontwerpen die passen bij de stijl van je interieur

Uniek aan de textiel in frame is de mogelijkheid om te wisselen van afbeelding. Met het frame in huis staat de basis en op het moment dat je toe bent aan iets nieuws, vervang je het doek door een nieuwe. Het bestaande doek haal je namelijk gemakkelijk uit het frame om er een andere afbeelding in te plaatsen.

Dus loopt het winterseizoen ten einde en wil je meer frisse en lichte accenten in huis aanbrengen? Of wil je andere kleuren als basis voor je interieur? Het doek in het frame neem je gemakkelijk mee in de veranderingen in huis. Het donkere en warme dierenportret vervang je bij het aanbreken van het nieuwe seizoen voor een fris natuurbeeld.

Wanddecoratie op textiel in frame kopen bij WallCatcher

Wil jij een tijdloos en modern kunstwerk thuis aan de muur? Bestel een uniek ontwerp op textiel in frame en haal die luxe, stijlvolle sfeer in huis met je eigen WallCatcher. Met onze handleiding kun je het frame zelf eenvoudig monteren. Meer informatie over het materiaal en over de mogelijkheden? Neem daarvoor vrijblijvend contact met ons op en laat je adviseren over de mooiste muurdecoraties voor jouw interieur.

Let op: Het frame wordt los van jouw WallCatcher doek bezorgd. Het kan dus zijn dat het doek en het frame niet op dezelfde dag worden geleverd, maar wel binnen 5 werkdagen.

De waardering van www.wallcatcher.com bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 652 reviews.

TEXTIEL IN FRAME: TWEEDE DOEK GRATIS

TWEEDE DOEK GRATIS!!