Eigen foto

Het kan natuurlijk voorkomen dat je in onze collectie muurdecoratie niet jouw ideale pronkstuk vindt. Als mooi alternatief is er muurdecoratie met eigen foto voor aan de muur. Heb jij een mooie foto gemaakt of gekregen van bijvoorbeeld de kinderen, het gezin of een prachtige natuurfoto. Dan kun je deze bij ons laten drukken. Muurdecoratie met eigen foto biedt jou de ultieme vrijheid in het creëren van een eyecatcher voor aan de muur. De mogelijkheden die wij hierin aanbieden zijn zeer ruim. Met verschillende materialen, vormen en afmetingen creëer je bij ons gemakkelijk je eigen muurdecoratie. Lees hieronder verder voor de mogelijkheden van muurdecoratie eigen foto.
Show Filters

Toont alle 4 resultaten

Toont alle 4 resultaten

Creatief met vormen en materialen

Iets zelf ontwerpen geeft je natuurlijk de ultieme vrijheid. Die vrijheid in het creëren van je eigen muurdecoratie met foto willen wij jou ook geven. Daarom is het mogelijk om naast vierkante muurdecoratie ook te kiezen uit de mogelijkheid ronde muurdecoratie met je eigen foto. Met een muurcirkel aan de muur kun je jouw muur net even dat beetje extra geven. Je kunt er namelijk voor kiezen om meerdere muurcirkels met eigen foto te laten bedrukken en deze bij elkaar te hangen. Dit geeft een heel mooi effect.

Hang je muurdecoratie met eigen afbeelding aan de muur met één van onze luxe materialen. Zo heb je bij de liggende muurdecoratie met eigen foto de keus uit Acrylglas, Dibond en Geborsteld Aluminium. Bij het staande formaat heb je maar liefst de keus uit 11 verschillende soorten materialen. Naast de rechte vormen zijn er natuurlijk ook nog de muurcirkels. Daar heb je de keus uit 8 verschillende materialen en bij de muurcirkel sets 6 verschillende materialen. Voor alle vormen geldt dat je naast de keus in materiaal ook veel mogelijkheden hebt in allerlei afmetingen. Je kunt zelfs een ophangsysteem, frame en plankrichting kiezen als optie. Bekijk daarvoor per product wat daarin de mogelijkheden zijn.

Muurdecoratie eigen foto bestellen bij WallCatcher

Wil je graag een eigen foto laten bedrukken? Zoek dan niet verder, want bij ons ben je aan het juiste adres. Met de verschillende mogelijkheden wat betreft vormen, materialen en afwerkingen bieden wij een ruim aanbod aan in het creëren van je eigen muurdecoratie. Je kunt eigen foto’s natuurlijk ook heel goed combineren met bestaande wanddecoratie. Denk bijvoorbeeld aan natuur muurdecoratie of ware kunstwerken. Het mixen en matchen van verschillende muurdecoratie kan een mooi geheel geven.

Voor vragen of advies over muurdecoratie met eigen foto kun je contact met ons opnemen. Wij helpen of adviseren je namelijk graag persoonlijk verder. We gaan tenslotte samen voor het beste en mooiste eindresultaat. Twijfel dus niet om contact met ons te zoeken.