City maps

Een city map poster is tegenwoordig niet meer weg te denken in een interieur. Jouw favoriete grote wereldstad is namelijk als city map afgebeeld op een poster. In ons assortiment vind je verschillende city maps die je een mooi plekje kunt geven aan de muur. Zo hebben wij een city map van Amsterdam, maar ook van Los Angeles, Milaan en nog veel meer grote steden. Ontdek hieronder ons volledige aanbod van city maps.
Show Filters

Toont alle 21 resultaten

Toont alle 21 resultaten

Geschikt voor elke ruimte

Heb je geen zin in een traditionele poster voor aan de muur? Dan is een city map een perfecte optie. De posters zijn een gedetailleerde stadsplattegrond en de plaatsnaam is in een krachtig lettertype weergegeven. Vooral liefhebbers van een Scandinavisch interieurstijl zijn gek op de posters. Lichte kleuren worden daarbij gecombineerd met natuurlijke materialen. Er wordt vaak gekozen om de city map aan de muur in de woonkamer of slaapkamer te hangen. Alleen in principe kan de poster in elke ruimte binnen huis worden toegepast.

Maak je city map eigen

Wanneer je de keus hebt gemaakt voor welke city map poster je gaat heb je daarna nog de keus uit allerlei opties. Je kunt jouw gekozen city map namelijk nog helemaal customizen. Zo heb je de keus uit maar liefst twaalf verschillende materialen waar je de city map in kunt laten drukken. Daarnaast bieden we ook verschillende opties als ophangsysteem, frame en plankrichting aan. Je hebt daarbij de keus uit allerlei verschillende mogelijkheden om je city map poster helemaal eigen te maken. Uiteraard ben je ook helemaal vrij in het formaat dat je kiest voor de poster. Of je nu houdt van minimalistisch of groot, het is beide mogelijk.

city map kopen

City map poster kopen bij WallCatcher

Wil jij een tijdloze en moderne poster voor in huis? Dan is een city map poster de perfecte optie. De poster, voorzien van één van je favoriete steden, kun je combineren met een mooi frame. Een veel gekozen frame voor deze posters is het zwarte frame, waarbij de poster heel mooi tot zijn recht komt. De poster kun je in elk gewenste ruimte binnen huis plaatsen.

Welke city map heeft jouw voorkeur? Voor vragen of advies kun je contact met ons opnemen. Wij helpen of adviseren je dan graag persoonlijk verder.