City Map Los Angeles

Vanaf: 21,85

City Map – stadskaart van Los Angeles. Mooie zwart-wit plattegrond van de zeer bijzondere stad Los Angeles ook wel L.A. genoemd. Wie wil deze beroemde stad nou niet in huis? Het stijlvolle en trendy design zorgt ervoor dat deze plattegrond bij vele interieurstijlen past.

Wissen

City Map – stadskaart van Los Angeles. Mooie zwart-wit plattegrond van een zeer bijzondere stad Los Angeles ook wel L.A. genoemd. Los Angeles bestaat uit meerdere voorsteden zoals Beverly Hills, Santa Monica, Venice en Hollywood. Hollywood staat bekend als het hart van de entertainmentindustrie. Leuke plaatsen om Hollywood te bewonderen zijn de Griffith Park en de Mulholland Drive. In Los Angeles vind je de Santa Monica Pier waar het aangenaam is om uit te waaien en om te genieten van het strand en zee zicht. Voor de afwisseling heeft de stad ook nog een pretpark genaamd ‘Pacific Park’. In Los Angeles vind je dure modeketens waar men graag klanten wil bedienen. Rodeo Drive wordt hier als één van de belangrijke straat gezien. Neem wel een goed gevulde portemonnee mee, want hier kun je op een middag met gemak tonnen aan geld kwijt. Kortom, wie wil deze beroemde stad nou niet in huis? Het stijlvolle en trendy design zorgt ervoor dat deze plattegrond bij vele interieurstijlen past.

Extra informatie

Materiaal

Acrylglas, Akoestisch Paneel, Canvas, Dibond, Geborsteld Aluminium, Hout, Metaal, Poster, Textiel in frame, Textielposter, Tuinposter

Afmeting

20×30, 30×45, 40×60, 50×75, 60×90, 70×105, 80×120, 90×135, 100×150, 120×180, 150×225

Formaat

Staand

Kleur

Zwart/wit

Thema

Citymaps