City Map New York

Vanaf: 21,85

City Map – stadskaart van New York. Mooie zwart-wit plattegrond van een indrukwekkende en moderne stad. Het stijlvolle en trendy design zorgt ervoor dat deze plattegrond bij vele interieurstijlen past.

Wissen

City Map – stadskaart van New York. Mooie zwart-wit plattegrond van de indrukwekkende en moderne stad New York. New York is een van de weinige steden ter wereld die veel indruk zal maken. De stad wordt ook wel The Big City, Empire State en The Big Apple genoemd. In New York is veel te zien en te beleven, zo kun je met een ferry naar het Vrijheidsbeeld waar je Ellis Island meteen even kunt mee pakken. Ga naar het plein Times Square waar de elektrische billboards schreeuwen om aandacht. Het plein is vernoemd naar het voormalige hoofdkantoor van de krant The Times die aan de Times Square stond. Bij het Memorial Museum voel je nog het verdriet van de oude ingestorte Twin Towers, veel mensen gaan hier heen om de slachtoffers te herdenken. In deze drukke stad zijn ook veel parken te vinden, het Central Park is de bekendste en het meest bezochte park. In New York is zoveel te doen, dat wij dit niet in een klein stukje tekst kunnen omschrijven. Wij snappen daarom dat New York voor velen hun favoriete stad is! Kortom, wie wil deze mooie stad nou niet in huis? Het stijlvolle en trendy design zorgt ervoor dat deze plattegrond bij vele interieurstijlen past.

Extra informatie

Materiaal

Acrylglas, Akoestisch Paneel, Canvas, Dibond, Geborsteld Aluminium, Hout, Metaal, Poster, Textiel in frame, Textielposter, Tuinposter

Afmeting

20×30, 30×45, 40×60, 50×75, 60×90, 70×105, 80×120, 90×135, 100×150, 120×180, 150×225

Formaat

Staand

Kleur

Zwart/wit

Thema

Citymaps