City Map San Francisco

Vanaf: 21,85

City Map – stadskaart van San Francisco. Mooie zwart-wit plattegrond van de meest sfeervolle stad van de Verenigde Staten ‘San Francisco’. Deze stijlvolle stadsplattegrond van de levendige stad is ideaal voor het decoreren van je muur in een woonkamer, slaapkamer of kantoor.

Wissen

City Map – stadskaart van San Francisco. Mooie zwart-wit plattegrond van de meest sfeervolle stad van de Verenigde Staten. San Francisco is de plek waar de tolerantie hoog ligt, voor velen maakt het niet uit wat je afkomst of seksuele voorkeur heeft. In de stad heerst mede hierdoor een relaxte sfeer. Er is veel te zien en te doen in de stad. De Golden Gate Bridge is het kenmerk van de stad, deze oranje hangbrug wordt direct geassocieerd met San Francisco. Ook is het eiland Alcatraz een interessante trekpleister. Het eiland heeft een aantal decennia gediend als de best bewaakte gevangenis van Amerika. De zwaarste criminelen konden vrijwel onmogelijk ontsnappen door de strenge bewaking en de ligging in de Baai van San Francisco. De stad groeide snel in de negentiende eeuw door de goudzoekers te voorzien van eten, onderdak, kleding en werkmateriaal. Deze stijlvolle stadsplattegrond van de levendige stad is ideaal voor het decoreren van je muur in een woonkamer, slaapkamer of kantoor.

Extra informatie

Materiaal

Acrylglas, Akoestisch Paneel, Canvas, Dibond, Geborsteld Aluminium, Hout, Metaal, Poster, Textiel in frame, Textielposter, Tuinposter

Afmeting

20×30, 30×45, 40×60, 50×75, 60×90, 70×105, 80×120, 90×135, 100×150, 120×180, 150×225

Formaat

Staand

Kleur

Zwart/wit

Thema

Citymaps