City Map Milan

Vanaf: 21,85

City Map – stadskaart van Milaan. Mooie zwart-wit plattegrond van een zeer bijzondere stad. Deze stijlvolle stadsplattegrond is ideaal voor wie op zoek is naar modern en minimalistisch. Perfect om de muur van je woonkamer, slaapkamer of kantoor te decoreren.

Wissen

City Map – stadskaart van Milaan. Mooie zwart-wit plattegrond van een zeer bijzondere stad. Milaan valt onder één van de grootste modesteden ter wereld. De hoofdkantoren van een aantal belangrijke modemerken zoals Prada, Armani, Versace, Valentino, Trussardi, Moschino, Zegna en Dolce & Gabbana zijn gevestigd in Milaan. Milaan is in de zesde eeuw voor Christus opgebouwd en in de loop der jaren uitgegroeid tot de grootste en machtigste stad van Italië. Op het gebied van sport, economie en cultuur telt Milaan serieus mee. In de stad zijn een aantal culinaire specialiteiten te vinden, zoals de felgekleurde risotto alla milanese en de coteletta alla milanese. Verder zorgen de vele kerken, musea en andere bezienswaardigheden voor het vele vermaak in de stad. Deze stijlvolle stadsplattegrond is ideaal voor wie op zoek is naar modern en minimalistisch. Perfect om de muur van je woonkamer, slaapkamer of kantoor te decoreren.

Extra informatie

Materiaal

Acrylglas, Akoestisch Paneel, Canvas, Dibond, Geborsteld Aluminium, Hout, Metaal, Poster, Textiel in frame, Textielposter, Tuinposter

Afmeting

20×30, 30×45, 40×60, 50×75, 60×90, 70×105, 80×120, 90×135, 100×150, 120×180, 150×225

Formaat

Staand

Kleur

Zwart/wit

Thema

Citymaps