City Map Paris

Vanaf: 21,85

City Map – stadskaart van Parijs. Mooie zwart-wit plattegrond van je favoriete stad. Hang de Franse hoofdstad in je woning of kantoor. Het stijlvolle en trendy design zorgt ervoor dat deze plattegrond bij vele interieurstijlen past.

Wissen

City Map – stadskaart van Parijs. Mooie zwart-wit plattegrond van je favoriete stad. Hang de Franse hoofdstad in je woning of op kantoor. Parijs staat bekend om de romantiek, dit komt door de romantische straatjes met de vele schattige terrasjes. Eén van de bijnamen van Parijs luidt daarom niet voor niets ‘stad van de liefde’. Parijs is een belangrijk centrum voor de mode-industrie. De hoofdkantoren van vele belangrijke modemerken zoals Dior, Louis Vuitton, Parada en Chanel zijn gevestigd in Parijs. De Notre Dame stond op de tweede plaats van de meest bezochte bezienswaardigheden in Europa. Echter staan de Eiffeltoren, het Louvre, het Kasteel van Versailles en Sacre Coeure ook in de top tien van de meest bezochte bezienswaardigheden in Europa. Kortom, een geweldige stad voor in je huis! Het stijlvolle en trendy design zorgt ervoor dat deze plattegrond bij vele interieurstijlen past.

Extra informatie

Materiaal

Acrylglas, Akoestisch Paneel, Canvas, Dibond, Geborsteld Aluminium, Hout, Metaal, Poster, Textiel in frame, Textielposter, Tuinposter

Afmeting

20×30, 30×45, 40×60, 50×75, 60×90, 70×105, 80×120, 90×135, 100×150, 120×180, 150×225

Formaat

Staand

Kleur

Zwart/wit

Thema

Citymaps