City Map Luxembourg

Vanaf: 21,85

Mooie zwart-wit plattegrond van een zeer bijzondere stad. Hang de hoofdstad van Luxemburg in je woning of op kantoor. Het stijlvolle en trendy design zorgt ervoor dat deze plattegrond bij vele interieurstijlen past.

Wissen

City Map – stadskaart van Luxemburg. Mooie zwart-wit plattegrond van een zeer bijzondere stad. Hang de hoofdstad van Luxemburg in je woning of op kantoor. De stad is erg levendig zonder dat je de jachtige drukte om je heen ervaart, het is een klein en compacte stad. Luxemburg stad werd in de 10e eeuw na Christus gesticht, het is een mooie stad waar geschiedenis en moderne architectuur samen gaan. De stad loopt in een diepe kloof waar het stadspark dwars doorheen gaat. Je vergeet even dat je in een stad bent. Vlakbij het park zijn kazematten (bunkers) gevestigd. Deze ondergrondse verdedigingswerken zijn eeuwenlang uitgebreid en verbeterd. Verder zijn er nog de kathedraal van Luxemburg, het Groothertogelijk Paleis en de Adolfsbrug die de stad prachtig maken. Kortom, wie wil deze mooie stad nou niet in huis? Het stijlvolle en trendy design zorgt ervoor dat deze plattegrond bij vele interieur stijlen past.

Extra informatie

Materiaal

Acrylglas, Akoestisch Paneel, Canvas, Dibond, Geborsteld Aluminium, Hout, Metaal, Poster, Textiel in frame, Textielposter, Tuinposter

Afmeting

20×30, 30×45, 40×60, 50×75, 60×90, 70×105, 80×120, 90×135, 100×150, 120×180, 150×225

Formaat

Staand

Kleur

Zwart/wit

Thema

Citymaps