Retro muurdecoratie

Retro muurdecoratie is helemaal terug van weggeweest. Het is nostalgisch, creatief en warm dat zorgt voor een fijne sfeer binnen een ruimte in huis. Nieuw en oud met elkaar combineren is helemaal in. De retro woonstijl bestaat uit warme kleuren, ronde vormen en straalt natuurlijk de ‘oude’ retro look uit. Bij retro muurdecoratie kun je dus zeker muurcirkels toepassen. Mooie retro prints geven je interieur een compleet en stijlvol gevoel. In ons assortiment vind je daarom verschillende retro muurdecoratie. Variërend van kunstwerken van oude schildermeesters, dieren muurdecoratie en nog veel meer.
Show Filters

Resultaat 1–30 van de 38 resultaten wordt getoond

Resultaat 1–30 van de 38 resultaten wordt getoond

Muurdecoratie van kunstwerken

Met ons diverse aanbod mogen kunstwerk muurdecoraties zeker niet ontbreken. De ‘oude’ kunstwerken van bijvoorbeeld Johannes Vermeer, Caesar Boëtius van Everdingen, Vincent van Gogh en meer hebben een klassiek effect op het interieur. Je vindt ook verschillende stilleven kunstwerken. Eén van onze retro WallCatchers kun je binnen verschillende ruimtes in huis ophangen. Denk aan muurdecoratie voor in de woonkamer of slaapkamer.

Het voordeel van retro muurdecoratie is dat deze natuurlijk veel betaalbaarder zijn dan echte traditionele kunst. Onze wanddecoratie kun je daarom ook eens afwisselen of koop er meerdere om op te hangen en een speels effect te geven. Retro en vintage muurdecoratie is perfect voor een retro inrichting. Wist je dat het een stijlvol effect geeft om je retro wanddecoratie te combineren met moderne muurdecoratie? Je vindt van beide een mooi aanbod in ons assortiment.

Muurdecoratie retro kopen bij WallCatcher

Bij WallCatcher hebben we verschillende sfeervolle retro muurdecoratie. Denk aan kunstwerken, dieren of stilleven muurdecoratie. Zit het passende kunstwerk er niet voor je tussen? Dan is het ook mogelijk om een eigen foto te uploaden en deze te laten bedrukken door ons. Op die manier creëer je, je eigen retro muurdecoratie.

Je bestelt gemakkelijk en snel bij ons jouw retro muurdecoratie. Onze prints worden gemaakt op verschillende hoogwaardige materialen. Heb je een vraag? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder.